سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 745

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUCAE01_0817

Index date: 1 July 2017

خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) abstract

امروزه با توجه به مسیله ی بحران انرژی، صرفه جویی در مصرف آن به یک ضرورت تبدیل شده است؛ که با کاربرد انرژی های پاک در ساختمان می توان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد. مسیله اصلی معماری امروز، قطع ارتباط میان معماری بومی و نیازهای مدرن است. راه دستیابی به این هدف، استفاده از الگوی معماری پایدار می باشد. در معماری ایران، ارزشهای پایدار فراوان است .یکی از این روش ها بررسی الگوهای ارزشمند در معماری بومی ایران، با تاکید بر بهره گیری از خاک پناه (عمق زمین) می باشد. در واقع معماری سنتی ایران قابلیت های گسترده ای در ارایه راهکارهای استفاده از توده زمین یا خاک پناه دارد و می توان از آنها برای طراحی ساختمان های جدید بهره گرفت. این مقاله که حاصل مشاهدات عینی و مطالعات کتابخانه ای است به صورت تحلیلی - توصیفی در بررسی و بازشناسی اصول شکل گیری معماری سنتی پایدار در اقلیم ایران را خواهد داشت و نشان می دهد که فضاهای زیر زمینی در معماری بومی ایران چگونه پاسخگوی نیاز اقلیمی هر منطقه می باشد. و این فضاها را به عنوان نمونه ای از الگوهای همساز با اقلیم مورد بررسی قرار داده و با مروری بر معماری پایدار، پس از بیان نیازهای اقلیمی هر منطقه، استخراج و دسته بندی کرد.

خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) Keywords:

خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) authors

نسیم غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

محمد رضا افشار بصیر

دانشجوی دکترای معماری و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دونالد، واتسون، کنت، لبز، ‌ترجمه قبادیان وحید، فیض مهدوی محمد، ...
قبادیان، وحید، (1390)، بررسی اقلیمی ابنیه سنتی، تهران، انتشارات دانشگاه ...
کسمایی، مرتضی، (1389)، اقلیم و معماری، تهران، ا نتشارات دانشگاه ...
کسمایی، مرتضی، (1369) _ اقلیم و معماری خوزستان، نشر دا، ...
فصیحی، مالک، (1382)، قصابه گمشده، انتشارات چمران، تهران. ...
پوراحمدی، محبوبه، (1389)، بررسی الگوهای پایداری در معماری خانه های ...
ملک حسینی، عباس، (1389)، تحلیل ویژگی ها واصول معماری همساز ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی)" توسط نسیم غلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان؛ محمد رضا افشار بصیر، دانشجوی دکترای معماری و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار، اقلیم ایران، معماری بومی، خاک پناه، فضاهای زیر زمینی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 745 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با توجه به مسیله ی بحران انرژی، صرفه جویی در مصرف آن به یک ضرورت تبدیل شده است؛ که با کاربرد انرژی های پاک در ساختمان می توان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد. مسیله اصلی معماری امروز، قطع ارتباط میان معماری بومی و نیازهای مدرن است. راه دستیابی به این هدف، استفاده از الگوی معماری پایدار می باشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خاک پناه الگویی پایدار در معماری بومی (طراحی معماری پایدار با تکیه بر قابلیت های زمین در تعامل طبیعت و تکنولوژی) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.