سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,675

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUCAE01_1522

Index date: 1 July 2017

بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران abstract

صنعت گردشگری در پنجاه سال گذشته رشد روزافزون و مستمری داشته است. اکنون نیز شتابان به سمت آینده در حرکت است. این جابجایی عظیم گردشگران بر روی کره ی زمین یکی از منابع مهم درآمدی جهان به حساب می آید. همچنین به عنوان گسترده ترین صنعت خدماتی جهان حایز جایگاه ویژه ای است؛ این صنعت با تاسیس امکانات و زیرساختهای ویژه فرصت های شغلی بی شماری را برای کشور میزبان بوجود می آورد.جاذبه های تاریخی و فرهنگی، طبیعت متنوع، امکانات رفاهی، تسهیلات حمل و نقل، غذاها و رستوران مهم ترین زمینه های این نوع تبلیغات هستند. پر واضح است که ایران نیز برای اینکه از عواید سرشار گردشگری بی نصیب نماند باید به تبلیغ فراملی توانمندی های بالقوه و بالفعل خود بپردازد.گردشگری بعنوان گسترده ترین صنعت خدماتی جهان نیز جایگاه ویژه ای دارد، از این رو بسیاری از کشورها در رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر و در پی کسب منافع بیشتر از این صنعت می باشند. این صنعت چنان رشد فزاینده ای یافته که بسیاری از صاحب نظران، قرن حاضر را قرن گردشگری می نامند. صاحب نظران و متخصصان امر گردشگری معتقدند در این قرن شاهد انقلابی در گردشگری خواهیم بود؛ انقلابی که امواج آن حتی بردورافتاده ترین نقاط جهان اثرگذار خواهد بود. این مطالعه به بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و زیست محیطی گردشگری و جاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی و آموزشی گردشگری می پردازد. در گردآوری داده ها و اطلاعات از روش کتابخانه ای و اسنادی استفاده شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد گردشگری بر ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی کشورها اثرگذار است. این صنعت با بخش های مختلف اقتصاد رابطه تنگاتنگی داشته و با دارا بودن اثرات مثبت عمیق و متقابل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از بخش های حایز اهمیت و مهم به شمار می رود.

بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران Keywords:

بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران authors

شاهرخ امیری

دانشجوی دکتری جامعه شناسی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم

مسعود باقرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پاپلی یزدی، محمد حسین و مهدی سقایی، (1385)، گردشگری (ماهیت ...
-زورق، محمد حسن، (1368)، مبانی تبلیغ _ انتشارات سروش ...
کاظمی، مهدی، (1385) _ مدیریت گردشگری _ تهران، انتشارات سمت ...
وای، گی، چاک، (1377)، جهانگردی در چشم اندازی جامع، ترجمه ...
ولا، فرانسوا و بیچریل، پونل، (1384)، گردشگری بین المللی _ ...
پدریان، مرتضی، (374 1)، اثرات اقتصادی و فرهنگی توریسم _ ...
پوریا، پیروز، (1373)، مقدمه ای بر برنامه ریزی جهانگردی، ماهنامه ...
سلطانی، محمدعلی، (374 1)، اهمیت توسعه توریسم در جهان سوم، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران" توسط شاهرخ امیری، دانشجوی دکتری جامعه شناسی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم؛ مسعود باقرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور شیراز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، جاذبه های گردشگری، آثار گردشگری هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صنعت گردشگری در پنجاه سال گذشته رشد روزافزون و مستمری داشته است. اکنون نیز شتابان به سمت آینده در حرکت است. این جابجایی عظیم گردشگران بر روی کره ی زمین یکی از منابع مهم درآمدی جهان به حساب می آید. همچنین به عنوان گسترده ترین صنعت خدماتی جهان حایز جایگاه ویژه ای است؛ این صنعت با تاسیس امکانات و زیرساختهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آثار و جاذبه های گردشگری در ایران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.