بررسی تاثیر ایوان در خانه سنتی منطقه گرم ومر طوب(نمونه بررسی شده خانه ماپار اهواز)
Publish place: International Conference on Architecture, Urban Planning, Civil Engineering, Art and Environment; Future horizons, look to the past
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,030
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_1651
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
یکی از مهمترین اهداف طراحی مسکن دراقلیم گرم و مرطوب کنترل تابش خورشید در فضاهای نیمه باز و کاهش دمای تابشی در فضاهای مسکونی است. از آنجایی که میزان دمای تابشی با ضریب دید به آسمان رابطه مستقیم دارد، نیاز به بررسی و مطالعات دقیقی در این زمینه، برای آسایش روانی و کالبدی ضرورت دارد. از این رو ایوان به عنوان یک فضای نیمه باز، مورد بررسی قرار گرفته است.هدف از انجام این پژوهش شناخت و بررسی ایوان دراقلیم گرم و مرطوب میباشد، نمونه بررسی شده خانه سنتی ماپار در اهواز است، که به بررسی میزان ضریب دید به آسمان آن وتطبیق با مقررات ملی ساختمان میپردازد.از این حیث پیشنهاد میشود طراحان، طراحی درفضاهای باز بخصوص فضاهای نیمه باز(ایوان، حیاط مرکزی،رواق..) را با توجه به میزان ضریب دید به آسمان و تقویم نیاز به سایه و آفتاب در مناطق گرم را در نظر بگیرند.
Keywords:
Authors
مریم باقری افشار
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
مصطفی مسعودی نژاد
گروه معماری، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
پرستو سلطانپور اورگانی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :