سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 586

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSS07_028

Index date: 1 July 2017

بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته abstract

از انواع اتصالات جدید که در دهه های اخیر رواج گسترده ای پیدا کرده است می توان به اتصال تیر فولادی به ستون بتنی RCS و اتصال تیر فولادی با مقطع کاهش یافته به ستون فولادی RBS اشاره کرد. این اتصالات بخصوص در ساختمانهای بلند کارایی بیشتر از خود نشان داده و ب استقبال مهندسان سازه روبه رو شد است. اما این اتصالات جدید ضعف هایی نیز دارند. مهمترین ضعف اتصال RCS عدم دور شدن کافی مفصل پلاستیک از چشمه اتصال و مهمترین ضعف اتصال RBS باربری کم ستون فولادی در مقایسه با ستون بتنی است. هدف از انجام این تحقیق ترکیب دو اتصال RCS,RBS و بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی بر رفتار اتصال ترکیب یافته جدید است در اتصال ترکیب یافته ستون از نوع بتنی بوده و تیر فولادی متصل به ستون دارای مقطع کاهش یافته می باشد. با این ترکیب هم ضعف اصلی اتصال RCS و هم ضعف اصلی اتصال RBS برطرف خواهد شد. اتصال ترکیب یافته در حالت ستون عبوری از ناحیه اتصال بوده و نوع تحلیل در نرم افزار آباکوس، استاتیکی غیر خطی می باشد نتایج تحلیل نشان میدهد که افزایش ضخامت سخت کنده باعث کاهش خرابی فشاری و خرابی کششی ستون بتنی، کاهش تنش در سخت کننده و آراتورها می شود ولی باعث افزایش تنش در کاورپلیت و جذب انرژی اتصال می گردد. همچنین افزایش ضخامت سخت کننده باعث کاهش نواحی تسلیم یافته در اجزای فولادی اتصال ترکیب یافته می شود.

بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته Keywords:

اتصال RCS , اتصالRBS , تحلیل استاتیکی غیر خطی

بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته authors

علی بابایی نژاد

کارشناس ارشد سازه دانشگاه شهید مدنی اذربایجان

عبداله کیوانی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

نادر هویدایی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرادیان، ناهید، (1391)، "بررسی رفتار و مکانیزم شکست اتصالات جوشی ...
Deierlein, G. G, Sheikh, T. M, Yura, J. A., & ...
Kanno, R., & Deierlein, G. G. (2002). Design model of ...
Li, F. X., Kanao, I., Li, J., & Morisako, K. ...
Noguchi H, Yonezawa K. (1996). "Analytical study on the shear ...
Sheikh, T. _ Deierlein, G. _ Yura, J. A., & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته" توسط علی بابایی نژاد، کارشناس ارشد سازه دانشگاه شهید مدنی اذربایجان؛ عبداله کیوانی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید مدنی آذربایجان؛ نادر هویدایی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتصال RCS، اتصالRBS، تحلیل استاتیکی غیر خطی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 586 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از انواع اتصالات جدید که در دهه های اخیر رواج گسترده ای پیدا کرده است می توان به اتصال تیر فولادی به ستون بتنی RCS و اتصال تیر فولادی با مقطع کاهش یافته به ستون فولادی RBS اشاره کرد. این اتصالات بخصوص در ساختمانهای بلند کارایی بیشتر از خود نشان داده و ب استقبال مهندسان سازه روبه رو شد است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر ضخامت سخت کننده فولادی در رفتار اتصال RCS دارای تیرهای با مقطع کاهش یافته با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.