سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,316

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSS07_033

Index date: 1 July 2017

مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان abstract

یکی از معیارهای مهم در تعیین مقاومت خمشی تیرهای فولادی کمانش جانبی پیچشی است در سیستم تیر و دال مختلط، بال فوقانی توسط برشگیرها به دال بتنی متصل شده اند و در برابر کمانش مهار شدهاست در قاب های خمشی که تیر تحت ممان مضاعف قرار می گیرد علاوه بر بال فوقانی بال تحتانی نیز تحت فشار قرار گرفته و احتمال کمانش جانبی آن وجوددارد برای جلوگیری از رخداد این نوع کمانش تدابیر از جمله اتصال دو تیر مجاور هم بوسیله دیافراگم و المانهای خرپایی که بال تحتانی را به دال بتنی متصل می کنند اتخاذ می شود در این مقاله با استفاده از مدلسازی به روش اجزاء محدود، یک جزییات جدید برای مهار جانبی بال تحتانی تیرها در سیستم تیر و دال مختلط بررسی شده است در این جزییات بال تحتانی بوسیله یک جفت سخت کننده عرضی به دال بتنی متصل می شود و بوسیله یک جفت برشگیر عرضی ازدوران آن جلوگیری می شود نتایج حاصل از این مقاله نشان م یدهد که اعمال جزییات ذکر شده سبب کنترل ضوابط پیچشی جانبی در تیر شده و مانع ایجاد این کمانش در بال تحتانی خواهد شد.

مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان Keywords:

کمانش پیچشی جانبی , سخت کننده عرضی جان , تیر و دال مختلط , برشگیر , روش اجزای محدود

مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان authors

سیدحسام سرکشیک زاده

کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه قم

احسان دهقانی

استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه قم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chen WF, lui EM. Structural stability: theory and impl ementation ...
Flint, A. R. (1951). The influence of restraints on the ...
Winter, G. (1960). Lateral bracing of columns and beams. Transactions ...
Trahair, N. S., & Nethercot, D. (1984). Bracing requirements in ...
Geng-Shu, T., & Shao-Fan, C. (1988). Buckling of laterally and ...
Yura, J. A. (2001). Fundamentals of beam bracing. Engineering Journal ...
American Institute of Steel Constructor, Steel constructor's manual. 13th ed.Chicago, ...
Yura, J., Helwig, T., Herman, R., & Zhou, C. (2008). ...
Egilmez, O. O., Helwig, T. A., & Herman, R. (2011). ...
Sorensen. (1998). AB AQU S/standard : User's Manuat (Vol. 1). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان" توسط سیدحسام سرکشیک زاده، کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه قم؛ احسان دهقانی، استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه قم نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کمانش پیچشی جانبی، سخت کننده عرضی جان، تیر و دال مختلط، برشگیر، روش اجزای محدود هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3316 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از معیارهای مهم در تعیین مقاومت خمشی تیرهای فولادی کمانش جانبی پیچشی است در سیستم تیر و دال مختلط، بال فوقانی توسط برشگیرها به دال بتنی متصل شده اند و در برابر کمانش مهار شدهاست در قاب های خمشی که تیر تحت ممان مضاعف قرار می گیرد علاوه بر بال فوقانی بال تحتانی نیز تحت فشار قرار گرفته و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مهار جانبی بال تحتانی تیرهای فولادی در سیستم تیر و دال مختلط به وسیله سخت کننده عرضی جان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.