سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 566

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SPIS02_023

Index date: 1 July 2017

بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT abstract

استخراج ویژگی ها یکی از مراحل کلیدی در الگوریتم های متداول پردازش تصاویر می باشد. روش SIFT یا توصیفگر غیر حساس به مقیاس و چرخش تصویر یکی از روش های پرکاربرد در تولید ویژگی های تصویر می باشد. در این مقاله یک پردازشگر مولد ویژگی های SIFT بصورت سخت افزاری ارایه شده است. در این پردازشگر تکنیک های پردازش موازی مختلف بکار گرفته شده است و مراحل تشخیص نقاط کلیدی و تهیه بردار ویژگی ها بصورت خط لوله ای انجام می شود و نیز حجم محاسبات از جمله تبدیل کانولوشن کاهش یافته است. این پردازشگر که روی FPGA مدل Kintex7 پیاده سازی شده است، قابلیت تولید بردار توصیفگر را بر روی تصاویر با وضوح VGA (640×480) با نرخ 1500 فریم بر ثانیه دارا می باشد و نتایج نشانگر امکان استفاده از آن در کاربرد های بلادرنگ می باشد.

بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT Keywords:

استخراج ویژگی , توصیف گر غیر حساس به بزرگنمایی و چرخش , FPGA , SIFT

بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT authors

مریم رجبعلی پناه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر

مجید شالچیان

استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
، [8]، [9] و [10] برای تولید هر بردار ویژگی ...
Harris, Chris, and Mike Stephens. " A combined corner and ...
Circuits and Systems for Video Technology 22, no. 3 (2012): ...
Lowe, David , "Object recognition from local scale-invariat features." Computer ...
Zhang, Qi, Yurong Chen, Yimin Zhang, and Yinlong Xu. "SIFT ...
Sinha, Sudipta N., Jan-Michael Frahm, Marc Pollefeys, and Yakup Genc. ...
Heymann, S., K. Miller, A. Smolic, B. Froehlich, and T. ...
_ _ _ with GPU-based SIFT tracking." In Computer and ...
Bonato, Vanderlei, Eduardo Marques, and George A. Constantinide, "A parallel ...
Chiu, Liang-Chi, Tian-Sheuan Chang, Jiun-Yen Che. and Nelson Yen-Chung Chang. ...
Jiang, Jie, Xiaoyang Li, and Guangjun Zhang. "SIFT hardware implementation ...
Lowe, David CG. "Distinctive image features from scale-invariat keypoints. "Internationt ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT" توسط مریم رجبعلی پناه، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر؛ مجید شالچیان، استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استخراج ویژگی ،توصیف گر غیر حساس به بزرگنمایی و چرخش،FPGA، SIFT هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 566 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استخراج ویژگی ها یکی از مراحل کلیدی در الگوریتم های متداول پردازش تصاویر می باشد. روش SIFT یا توصیفگر غیر حساس به مقیاس و چرخش تصویر یکی از روش های پرکاربرد در تولید ویژگی های تصویر می باشد. در این مقاله یک پردازشگر مولد ویژگی های SIFT بصورت سخت افزاری ارایه شده است. در این پردازشگر تکنیک های پردازش موازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود و پیاده سازی پردازشگر بلادرنگ مولد ویژگی های تصویر مبتنی بر الگوریتم SIFT با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.