سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 560

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF04_145

Index date: 1 July 2017

بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه abstract

خاک به عنوان مهمترین مصالح ساختمانی و اصلیترین تکیهگاه سازه، از دیرباز در ساخت و ساز مورد توجه بشر بوده است، اما به سبب ضعف مقاومت برشی و عدم توان باربری لازم در برابر نیروهای وارده، پژوهشگران پیوسته درصدد افزایشظرفیت باربری و بهبود خواص آن بودهاند. تکنیک های متعددی جهت افزایش توان باربری خاک ها وجود داشته و در سالهای اخیر محققین تحقیقات گستردهای در مورد استفاده از ترانشه های اصلاح شده انجام داده اند. در این پژوهش،تکنیک استفاده از ترانشه های اصلاح شده جهت افزایش ظرفیت باربری خاک مورد استفاده قرار گرفته است. بدین منظورمجموعه تحلیلهایی بر روی پی واقع بر روی خاک ماسهای که خصوصیات مقاومتی آن تغییر پیدا کرده، بر اساس روش عددی با استفاده از نرمافزار المان محدودABAQUS و در حالت الاستوپلاستیک انجام شده است. جهت اعتبارسنجی مدلسازی انجام شده، نتایج بدست آمده با نتایج حاصل از تحقیقات گذشته و روابط تیوریک مقایسه و ملاحظه گردید که تطابق خوب و قابل قبولی بین نتایج برقرار است. پس از بررسی و تحلیل های انجام شده، نتایج بدست آمده نشان می دهندکه تغییرات هندسه و شکل پی مستقر بر ترانشه بهسازی شده و همچنین مشخصات مقاومتی خاک ترانشه تاثیر به سزاییروی ظرفیت باربری آن دارد، به طوری که در شالوده های با مساحت یکسان، هر چه نسبت طول به عرض پی افزایش می یابد، ظرفیت باربری پی کاهش پیدا می کند. همچنین افزایش چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی خاک موجب افزایش ظرفیت باربری می گردد

بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه Keywords:

بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه authors

امید توسلی

استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، تهران، ایران

وحید رستمی

استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران

محمدرضا شیخ الملوکی

دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Terzaghi, K. (1943). "Theoretical Soil Mechanics", Wilev, New York ...
Baus, R. L, & Wang, M. C. (1983). Bearing capacity ...
Wang, M. C.. & Badie, A. (1985). Efect of udergrouud ...
_ Badie, A., & Wang, M. C. (1984). Stability of ...
Bassett, R. H., & Last, N. C. (1978). Reinforcing earth ...
I Patra, C. R., Das, B. M.. & Atalar, C. ...
Hafez, K, M., Ismail Ibrahim, I., 2014, Bearing capacity of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه" توسط امید توسلی، استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، تهران، ایران؛ وحید رستمی، استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران؛ محمدرضا شیخ الملوکی، دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ظرفیت باربری پی، هندسه پی، ترانشه بهسازی شده، تحلیل سه بعدی، روش اجزا محدود، نرمافزار.ABAQUS هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 560 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خاک به عنوان مهمترین مصالح ساختمانی و اصلیترین تکیهگاه سازه، از دیرباز در ساخت و ساز مورد توجه بشر بوده است، اما به سبب ضعف مقاومت برشی و عدم توان باربری لازم در برابر نیروهای وارده، پژوهشگران پیوسته درصدد افزایشظرفیت باربری و بهبود خواص آن بودهاند. تکنیک های متعددی جهت افزایش توان باربری خاک ها وجود داشته و در سالهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عددی سه بعدی اثر هندسه پی بر روی ظرفیت باربری شالوده مستقر برترانشه های بهسازی شده با مصالح درشت دانه با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.