سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 492

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF04_273

Index date: 1 July 2017

بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی abstract

نگهداری صحیح از بتن پس از جاگذاری و پرداخت بتن، یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش و بهبود کیفیت نهایی بتن است. تابش نور خورشید، بالا بودن دمای محیط، بالا بودن تبخیر از سطح و رطوبت نسبی پایین در بخشهایی ازاستان کرمان باعث تبخیر سریع آب بتن و نهایتا ایجاد انقباض و ترک در بتن تازه میشود. یکی از اختراعات مهم در تکنولوژی بتن، مواد شیمیایی عملآوری بتن میباشند که اثرات مطلوبی بر مقاومت فشاری بتن داشته و شرایط عملآوریمناسبی را برای بتن فراهم میآورند. در این تحقیق، برخی از مواد شیمیایی عملآور بتن که اخیرا بمنظور فراهم کردن و تسهیل شرایط عملآوری مناسب در تولیدات بتنی مورد استفاده قرار گرفته است، از نظر اثرات آنها بر مقاومت فشاری نمونههای بتنی، مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته و نتایج با نمونههای عملآوری شده در شرایط آزمایشگاهی و نیز نمونه-های عملآوری شده با گونی کنفی مرطوب که در شرایط یکسان تولید شدهاند، مقایسه گردیده است. نتایج نشان میدهد که مواد شیمیایی عملآور بتن، بطور متوسط حدود 2% تا 7%، مقاومت فشاری 7 روزه بتن را افزایش داده اما در سن 28روزه، مقدار متوسط 1% تا 11 %، مقاومت فشاری بتن کاهش داشته است. درحالیکه، نمونه عملآوری شده توسط گونی کنفی مرطوب، بطور متوسط 8% و نمونه عملآوری شده در محیط آزمایشگاه و داخل حوضچه عملآوری بتن در شرایط استاندارد، در حدود 12 %، مقاومت 28 روزه بتن را افزایش داده است

بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی Keywords:

بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی authors

جابر محمودی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازههای آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

فایزه یزدی

کارشناس ارشد مهندسی عمران – سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دهقانی‌پور، م. (1389)، "دستورالعمل‌های اجرا یی در پروژه‌های فنی عمومی ...
دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان. (1392)، "مبحث نهم" ...
Kill;kale, F.M. and Dogan, G.G. (2007), "Performance of concretes produced ...
Kapelko, A. (2006), _ possibility of adjusting concrete mixtures fluidity ...
Papayammi, I., Tsohos, G., Oikonomou, N. and Mavria, P. (2005), ...
Papo, A. and Piani, L. (2004), "Effect of various super ...
Chatveera, B. and Lertwattaaruk, P. (2009), :Use of ready-mixed concrete ...
Yimaz, U.S. and Turken, H. (2012), ;The effects of various ...
Maku, N., Chatveera, B. And Ratanadecho, Ph. (2009), ;Use of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی" توسط جابر محمودی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازههای آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ فایزه یزدی، کارشناس ارشد مهندسی عمران – سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عملآوری بتن، مواد عملآور، مقاومت فشاری، مواد افزودنی، طرح اختلاط بتن هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 492 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نگهداری صحیح از بتن پس از جاگذاری و پرداخت بتن، یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش و بهبود کیفیت نهایی بتن است. تابش نور خورشید، بالا بودن دمای محیط، بالا بودن تبخیر از سطح و رطوبت نسبی پایین در بخشهایی ازاستان کرمان باعث تبخیر سریع آب بتن و نهایتا ایجاد انقباض و ترک در بتن تازه میشود. یکی از اختراعات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر مواد شیمیایی عمل آوری بتن، بر مقاومت فشاری بتن تولید شده با مواد افزودنی شیمیایی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.