سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 522

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SAQZAU02_039

Index date: 9 July 2017

سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی abstract

در گذشته سازه های فضایی به دلیل پیچیدگی طراحی، هزینه اجرایی زیاد و قالببندی پر هزینه، فقط در موارد خاص مورد استفاده قرار می گرفت. از آنجا که سقف های گنبدی یکی ازعناصر اصلی معماری سنتی ایرانی است، ایجاب میکند که با استفاده از روش های نوین اجرایی و ابزارهای جدید طراحی، اجرای اینگونه سازهها به تنوع و وسعت بیشتر ادامه یابد. دراین مقاله به تکنولوژی های جدید(مصالح نوین) دراجرای سقف های گنبدی اشاره شده است. روشهایمختلف استفاده از قالبهای هوایی به طور مختصر تشریح شده است. یک روش معمول مورداستفاده در این قالب ها یک لایه کف یورتین به سطح داخلی یک غشاء بالن بادشده پاشیده میشود. این مسیله باعث سخت شدن قالب بادیشده و تکیهگاهی برای آرماتورگذاری فراهم می آورد. شیوه دیگر، پاشیدن بتن به لایه خارجی قالب بادی است که هر دو روش پیش تنیدگی و پس تنیدگی برای اینگونه سقف ها مورد استفاده قرار می گیرد. قالبهای هوایی به دلیل مسایل اقتصادی، سرعت زیاد، سهولت در ساخت و تنوع در مدل سازی، امکانات مناسبی را برا ساخت فراهم کردهاست.با استفاده از روشهای مذکور در دنیای توسعه یافته امروز، شاهد روند روبهرشد سازههای فضایی با معماری گنبدی خواهیم بود. تلفیق معماری سنتی و تکنولوژی جدید میتواند بستر مناسبی را در آغاز فصلی جدید برای اجرای این گونه سازهها فراهم آورد.

سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی Keywords:

سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی authors

زاهد وکیلی

دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی سازه، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی سقز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گلابچی، م، 1388، "سازه های مشبک فضایی _ .، تهران:انتشارات ...
خدادادی، ر. نیلی پورم.1387، "مبانی اجرای سازه های فولادی" .اصفهان:انتشارات ...
Gerrits, J _ M.(1998), An Architectomic approach to choosing a ...
Lighthweight Structures in Architecture, Engineering and Construction (R. Hough and ...
Loreto, A. (ed.) (1993). Pabellon de Venezuela Expo "92 Sevilla, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی" توسط زاهد وکیلی، دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی سازه، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی سقز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های فضایی، سقف های گنبدی، قالب های هوایی، تکنولوژی جدید هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 522 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در گذشته سازه های فضایی به دلیل پیچیدگی طراحی، هزینه اجرایی زیاد و قالببندی پر هزینه، فقط در موارد خاص مورد استفاده قرار می گرفت. از آنجا که سقف های گنبدی یکی ازعناصر اصلی معماری سنتی ایرانی است، ایجاب میکند که با استفاده از روش های نوین اجرایی و ابزارهای جدید طراحی، اجرای اینگونه سازهها به تنوع و وسعت بیشتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سازه های فضایی با تاکیدی بیشتر بر معماری های گنبدی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.