سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,462

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC02_017

Index date: 9 November 2008

مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن abstract

کانسار های مس پورفیری به دلیل ذخیره بالا و هز ینه ها ی بهره بردار ی ناچیز حائز اهمیت هستند . امروزه قسمت اعظم فلز مس در دنیا از کانسار های پورفیری به دست می آ ید. مدل سازی و برآورد دقیق ذخیره کانسار به ویژه در مراحل پایانی اکتشافات تفضیلی یکی از مهمترین پارامترهای لازم در طراحی،برنامه ریزی تولید و بهره برداری از کانسار به حساب می آید. کانسار علی آباد با کانی سازی مس و مولیبدن پورفیری در 60 کیلومتری جنوب غربی شهرستان یزد،در مرکز ایران و در ارتفاع 2600 تا 3000 متری سطح آبهای آزاد واقع شده است. در این مقاله یک مدل سه بعد ی زمین شناسی از کانسار به منظور تعیین نحوه کانی زایی در کانسار که شامل مدل های عیاری، سنگ شناسی و آلتراسیون بود تهیه گردید. جهت مدل سازی کانسار از نر م افزار v2006 ROCKWORKSTM که یکی از پرکاربردتر ین و دقیق ترین نرم افزارهای مدل ساز ی است، استفاده شد . پس از تعیین مدل سه بعد ی عیاری،سنگ شناس ی و آلتراس یون، سنگ میزبان کانی سازی، تفکیک باطله از کانه و آلتراسیون غالب در منطقه تعی ی ن شد . از مقایسه مدل های بدست آمده ، مشخص شد که سنگ میزبان کا نی سازی، گرانیت؛ آلتراسیون غالب در منطقه فیلیک و کانی زایی در دو قسمت شمالی و جنوبی تشکیل شده است و برای طراحی معدن بهتر است از دو پیت مجزا استفاده شود

مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن Keywords:

مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن authors

اسماعیل اسدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد جلالی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدرضا حسین نژاد

استادیار بخش مهندسی معدن دانشگاه علم و صنعت ایران-واحد اراک

مجتبی تقوایی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهندسین مشاور پارسکاو؛ (1371)؛ مطالعات مقدماتی فنی-اقتصادی کانسار مس دره ...
عموئی اردکانی، ع. پور معافی، س.م. وثوقی عابدینی، م.قربانی، م؛ ...
حاج ملاعلی، ع. علوی نائینی، م؛ (1372)؛ نقشه 1:100000خضر آباد؛ ...
preliminary metallogic mnap of IRAN؛ ؛(1995) [4] Bariand, p. Issakhnian, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن" توسط اسماعیل اسدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد جلالی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمدرضا حسین نژاد، استادیار بخش مهندسی معدن دانشگاه علم و صنعت ایران-واحد اراک؛ مجتبی تقوایی نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی، علی آباد یزد، توزیع عیار، سنگ شناسی، آلتراسیون ROCKWORK هستند. این مقاله در تاریخ 19 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2462 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار های مس پورفیری به دلیل ذخیره بالا و هز ینه ها ی بهره بردار ی ناچیز حائز اهمیت هستند . امروزه قسمت اعظم فلز مس در دنیا از کانسار های پورفیری به دست می آ ید. مدل سازی و برآورد دقیق ذخیره کانسار به ویژه در مراحل پایانی اکتشافات تفضیلی یکی از مهمترین پارامترهای لازم در طراحی،برنامه ریزی تولید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی کانسار مس پورفیری علی آباد یزد به منظور اکتشافات تفضیلی و طراحی معدن با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.