سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 593

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AFPICONF04_216

Index date: 9 July 2017

تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر abstract

با توجه به افزایش تصاعدی جمیت و تخریب و نابودی تقریبا0 نیمی از زمین های قابل کشت (حدود 2 میلیارد هکتار) به نظرمی رسد تامین مواد غذایی برای بسیاری از مناطق دنیا با چالش عظیمی روبرو خواهد بود با توجه به مصرف زیاد کودهای شیمیایی و دستبیابی به راهکارهایی جهت کاهش مصرف کودهای شیمیایی و اهمیت گیاه لوبیا چشم بلبلی و با در نظر گرفتن این نکته که تاکنون آزمایش مشابهی در سطح منطقه انجام نشده است، لذا این آزمایش به بررسی اثر تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر انجام گرفت. نتایج نشان داد که منابع کود بیولوژیک نیتروژنه تاثیر معنیداری بر ارتفاع بوته، طول ساقه اصلی و تعداد نیام در بوته ، تعداد دانه در نیام, فاصله گره, وزن هزار دانه, عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک داشت. بیشترین تعداد دانه در بوته در تیمار 150 کیلو گرم کود شیمیایی نیتروژنه با 83/141 و کمترین تعداد دانه در بوته مربوط به شاهد با 2/102 بدست آمد بیشترین وزن هزار دانه در تیمار 150 کیلوگرم کود شیمیایی نیتروژنه با 11/22 گرم و کمترین وزن هزار دانه مربوط به شاهد با 8/19 گرم بدست آمد . بیشترین عملکرد دانه در تیمار محلول پاشی توام سولفات روی با 4/2052 کیلو گرم در هکتار و کمترین عملکرد دانه مربوط به عدم مصرف سولفات روی با 07/1390 کیلو گرم در هکتار بدست آمد

تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر Keywords:

تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر authors

مریم ملکی صیمره

دانشجوی دانشگاه آزاد واحد بروجرد و کارشناس جهادکشاورزی دره شهر

علی میر عسگری

کارشناس ارشد توسعه روستایی، جهادکشاورزی شهرستان دره شهر

بابک لطفی

کارشناس ارشد زراعت، جهادکشاورزی شهرستان دره شهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدیان و همکاران1383 اثر محلول پاشی روی و کود نیتروژن ...
موقی، ر، مستاجران، ا.، و امتیازی، گ. 1382. تاثیر اتری ...
موحدی، 1383. بررسی تاثیر کود های پتاس و روی بر ...
Turan, M., Ataoglu, N., and Sahin, F. 2006. Evaluation of ...
Mannion, A.M. 1998. Future trends in agriculture: The role of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر" توسط مریم ملکی صیمره، دانشجوی دانشگاه آزاد واحد بروجرد و کارشناس جهادکشاورزی دره شهر؛ علی میر عسگری، کارشناس ارشد توسعه روستایی، جهادکشاورزی شهرستان دره شهر؛ بابک لطفی، کارشناس ارشد زراعت، جهادکشاورزی شهرستان دره شهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نیتروژن، سولفات روی ،لوبیا چشم بلبلی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 593 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به افزایش تصاعدی جمیت و تخریب و نابودی تقریبا0 نیمی از زمین های قابل کشت (حدود 2 میلیارد هکتار) به نظرمی رسد تامین مواد غذایی برای بسیاری از مناطق دنیا با چالش عظیمی روبرو خواهد بود با توجه به مصرف زیاد کودهای شیمیایی و دستبیابی به راهکارهایی جهت کاهش مصرف کودهای شیمیایی و اهمیت گیاه لوبیا چشم بلبلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر کود شیمیایی نیتروژن و محلول پاشی سولفات روی بر لوبیا چشم بلبلی تحت شرایط آب و هوایی شهرستان دره شهر با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.