سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 529

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AMCUOK01_008

Index date: 9 July 2017

ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری abstract

در محیط تجاری مدرن دارایی های نامشهود از قبیل: نیروی کار ماهر، نرم افزارها، دانش فنی، مهارت ها، علایم تجاری و فرهنگ، منابع استراتژیک مهمی می باشند. سرمایه گذاری شرکت ها در جنبه های نامشهود تجارت برای فراهم آوردن کالاها یا خدمات دارای ارزش افزوده بالا، ضروری است. در دو دهه گذشته، جهانی شدن و افزایش در تغییرات تکنولوژیکی از عوامل موثر در عملکرد شرکت ها بوده اند. در چنین محیطی دارایی های نامشهود برای موفقیت اساسی می باشند. امروزه دولت ها اقدام به برجسته سازی اهمیت دارایی های نامشهود به عنوان محرک های رشد اقتصادی نموده و شرکت ها را تشویق به توجه زیاد به این دارایی ها نموده اند. اندازه گیری دارایی های نامشهود برای فراهم آوردن زمینه مناسب برای تصمیم گیری مدیران در تخصیص منابع و نیز تصمیم گیری سرمایه گذاران از اهمیت زیادی برخوردار است. جامعه آماری تحقیق حاضر را شرکتهای فعال در صنعت سیمان بورس اوراق بهادار تهران تشکیل می دهد. اهداف تحقیق حاضر شامل: بررسی اهمیت دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری و بازار سرمایه و نیز بررسی اررزش دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری و بازار سرمایه می باشد. برای رسیدن به اهداف فوق دو فرضیه مطرح شده و با استفاده از آزمون مقایسه میانگین دو جامعه مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج نشان می دهد که از نظر آماری ارزش و اهمیت داراییهای نامشهود از دیدگاه حسابداری و بازار سرمایه تفاوت معنی داری باهم داشته و اهمیت و ارزش بازار دارایی های نامشهود بیشتر از ارزش دفتری آنها می باشد

ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری Keywords:

ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری authors

نادیا خداکرمی

کارشناسی حسابداری

امید چاوشی

کارشناسی ارشد حسابداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زری باف، مهدی، روح ا... استیری و جلال ابراهیمی عسگری، ...
غریبی، جلیل و سید حبیب اله طباطباییان، "مروری بر مفامیم ...
فخاریان، ابوالقاسم، ، "ضرورت سنجش و انعکاس دارایهای نامشهود از ...
Delg ado-Gomez, Jose M., Marisa Ramirez-Ale son and Manuel Antonio, ...
Gleason, Katherine I. and Mark Klock, "Intangible capital in the ...
Goodwin, John and Kamran Ahmed, "Longitudinal value relevance of earnings ...
kamiyama shigeki, ،valuation and exploitation of intellectual property", 2006, _ ...
j.mard Michael, ،intellectual property valuation", _ _ fv gintemational .com, ...
Mehta, Archana Dinesh and Pankaj M. Madhani, "Intangible Assets - ...
Williams, Mary L., Prof. Ming-Hone Tsai and Diana Day, "Corporate ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری" توسط نادیا خداکرمی، کارشناسی حسابداری؛ امید چاوشی، کارشناسی ارشد حسابداری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس حسابداری و مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دارایی نامشهود، بازار سرمایه، بورس اوراق بهادار هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 529 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در محیط تجاری مدرن دارایی های نامشهود از قبیل: نیروی کار ماهر، نرم افزارها، دانش فنی، مهارت ها، علایم تجاری و فرهنگ، منابع استراتژیک مهمی می باشند. سرمایه گذاری شرکت ها در جنبه های نامشهود تجارت برای فراهم آوردن کالاها یا خدمات دارای ارزش افزوده بالا، ضروری است. در دو دهه گذشته، جهانی شدن و افزایش در تغییرات تکنولوژیکی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی دارایی های نامشهود از دیدگاه حسابداری با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.