سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,879

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

THCONF01_013

Index date: 9 July 2017

سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن abstract

هیدروکسیدهای دوگانه لایهای ( LDHs )کاربردهای فراوانی دارند که میتوان به موارد زیر اشاره نمود: کاتالیست در واکنشهای شیمیایی، فوتو کاتالیست ، مبادله کننده آنیونی ، سنسور، افزودنیهای پلاستیکی، جذب فلزات سنگین ازخاکها، عامل رسوب دهنده برای یونهای فلزی سنگین از پسابها. فرمول عمومی LDH ها به فرم (فرمول در متن اصلی مقاله) فلزاتی هست د که حال اکسایش آنها به ترتیب 3 و 2 میبااد . -nA میتواند هر آنیونی باشد با این شرط که نتواند با کاتیون ها ، کمپلکس پایداری تشکیل دهد. ویژگی LDH ها مت اسب با آنیون بین لایهای متغییر است و آنیونهامی توان تغویض شوند بدونای که ساختار لایهها تخریب اشوند. همچنین مولکولهای آب نیز درون لایهها حضور دارند. اندازه آنیونهایی که در فضای بین لایه ها قرار میگیرند در محدودنی 3 تا 30 آنگستروم است و مقدار آنیونی که میتواند در بین لایهها حضور داشته باشد وابسته به بار لایه - های هیدروکسیدی است که در طول سنتز با تغییر نسبت IIIM و IIM کنترل میشود. با توجه به اهمیت و کاربرد ترکیبات LDH ، دراین کار پژوهشی ما اقدا به تهیه ی ( 3CO-Cr-Al-Mg ) به روش ترمال از مواد اولیه در حلال آب و 10=PH و دما ی 80 درجهسانتیگراد کرده ایم. برای دستیابی به اطلاعات کیفی نمونه ها از اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه FT-IR ، طیف سنجی پراش اشعه ایکس ( XRD ) و میکروسکوپ الکترونی روبشی ( SEM ) استفاده شد. وجود کربنات بین لایه ای ، هیدروکسیل بین لایهای ، مولکول آب و ارتعاش پیوندهای ابکهای LDH به وسیله اسپکتروسکوپی مادون قرمز تبدیل فوریه( FT-IR ) تایید شد. کریستالیته ی بالای ندونه از طیف سنجی پراش اشعه ایکس ( XRD *معلو گردید . میکروسرکوپ الکترونری روبشی اندازه ذرات را در محدوده ی100 - 40 نانومتر نشان داد

سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن Keywords:

لاتینMg-Al-Cr , , لایه های دو گانه هیدروکسیدی , FT-IR , XRD , SEM , TG

سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن authors

ذوالفقار رضوانی

استاد دانشکده شیمی دانشگاه شهید مدنی تبریز

نازیلا غفاری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، تهران ایران

سهیلا داوری

دانشجوی دکتری دانشگاه پیام نور، تهران ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Z. Ni, F. Xing, P. Wang, G. Co, Appl. Clay ...
M. Li, F. Ni, Y. Wang, S. Xu, D. Zhang, ...
S. Carlino, M. J. Hudson, Solid State Iomics 110, 153 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن" توسط ذوالفقار رضوانی، استاد دانشکده شیمی دانشگاه شهید مدنی تبریز؛ نازیلا غفاری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، تهران ایران؛ سهیلا داوری، دانشجوی دکتری دانشگاه پیام نور، تهران ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لاتینMg-Al-Cr ،، لایه های دو گانه هیدروکسیدی، FT-IR ، XRD ، SEM ، TG هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1879 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هیدروکسیدهای دوگانه لایهای ( LDHs )کاربردهای فراوانی دارند که میتوان به موارد زیر اشاره نمود: کاتالیست در واکنشهای شیمیایی، فوتو کاتالیست ، مبادله کننده آنیونی ، سنسور، افزودنیهای پلاستیکی، جذب فلزات سنگین ازخاکها، عامل رسوب دهنده برای یونهای فلزی سنگین از پسابها. فرمول عمومی LDH ها به فرم (فرمول در متن اصلی مقاله) فلزاتی هست د که حال اکسایش آنها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز نانو ذرات هیدروکسید دو گانه لایه ای 3Cr/CO-Al-Mg به روش هم رسوبی و ترمال وبررسی ویژگیهای آن با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.