سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 513

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

THCONF01_063

Index date: 9 July 2017

بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی abstract

پلی آنیلین یکی از قدیمی ترین پلیمرهای رسانای مصنوعی است که هدایت الکتریکی بالای آن توجهات زیادی را به خود جلب کرده است پلی آنیلین علاوه بر خواص رسانایی الکتریکی، دارای پایداری خوبی در مقابل عوامل محیطی نظیر اکسیژن، آب و حرارت است البته دو محدودیت عمده در پلی آنیلن وجود دارد که عبارتند از خواص مکانیکی ضعیف و فرایند ناپذیری آن با روشهای متداول که این محدودیتها را می توان با تهیه ی کوپلیمرها و کامپوزیتهای مختلف با استفاده از نانوپایدارکننده های متفاوت برطرف کرد در پژوهش های حاضر کامپوزیت و نانوکامپوزیت های مختلفی با استفاه از نانو پایدارکننده های متفاوت برطرف کرد در پژوهش حاضر کامپوزیت و نانوکامپوزیتهای متفاوت از پلی آنیلین در محیط های آبی غیر آبی به روش شیمیایی سنتز شدند برای بهبود این خواص از دو تقویت کننده نانومتری هیدروکسی پروپیل سلولز HPC و پلی اتیلن گلایکول PEG به عنوان پایدارکننده استفاده گردید. پس از سنتز، برای بررسی خواص محصولات از جمله شکل شناختی ساختمان ذرات و نیز ساختمان شیمیایی از آزمونهای مختلف تصویربرداری میکروسکوپ الکترونی SEM و طیف سنجی پرتو فروسرخ FTIR استفاده شده است با استفاده از طیف های FTIR و مقایسه تصاویر SEM می توان دریافت که نوع پایدارکننده بر روی شکل و اندازه و نیز یکناختی ذرات و در ساختار شیمیایی محصولات تاثیرگذار است.

بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی Keywords:

بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی authors

سجاد ذوقی توتکابنی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی شمال

حسین عیسی زاده

عضو هیات علمی دانشگاه غیرانتفاعی شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Focke W.W., (1987) "Concoction Mechanisms in polyaniline, Massachusets Institute of ...
Raghavan M.and Terived D.C., (2001)" Use of polyaniline, in lead ...
Otero, T.F.and sansinena, J.M., (1995)"Artificial muscles based on conducting polymers ...
Armes, S.P. and Miller, J.F., (1998) _ Optimum reaction condition ...
Mac Manus, P.M., (1987)" Influnence of oxidation and protonation on ...
web site _ http ://www. cpp _ edu/-p sb e ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی" توسط سجاد ذوقی توتکابنی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی شمال؛ حسین عیسی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه غیرانتفاعی شمال نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلیمر رسانا، پلی آنتیلن، نانو کامپوزیت، مورفولوزی، پایدارکننده هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 513 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلی آنیلین یکی از قدیمی ترین پلیمرهای رسانای مصنوعی است که هدایت الکتریکی بالای آن توجهات زیادی را به خود جلب کرده است پلی آنیلین علاوه بر خواص رسانایی الکتریکی، دارای پایداری خوبی در مقابل عوامل محیطی نظیر اکسیژن، آب و حرارت است البته دو محدودیت عمده در پلی آنیلن وجود دارد که عبارتند از خواص مکانیکی ضعیف و فرایند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر افسایش پایدارکننده های PEG بر نانوکامپوزیت های پلی آنیلین در محیط آبی غیرآبی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.