بررسی عملکرد ساختمان های فولادی به دو روش تحلیل استاتیکی غیرخطی بارافزون (pushover) و تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده (IDA)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 655

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICSAU04_0781

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

Abstract:

در این مقاله عملکرد ساختمان های فولادی به دو روش تحلیل استاتیکی غیرخطی بارافزون (pushover) و تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده (IDA) مورد بررسی قرار گرفته شده است. بدین منظور از قاب های خمشی ویژه با طول دهانه های ثابت و تعداد دهانه های 3 و 5 استفاده شد. همچنین تعداد طبقات ساختمان فولادی 6-11 و 16 در نظر گرفته شده است. مدلسازی و تحلیل سازه ها در نرم افزار Sap2000 و جهت تحلیل استاتیکی و دینامیکی غیرخطی نیز از نرم افزار seismo struct استفاده شد. نتایج نشان داد که تغییر تعداد دهانه ها تاثیر آنچنانی بر روی عملکرد سازه ها نداشته است همچنین با توجه به تحلیل های انجام شده و مقایسه نتایج بدست آمده، مشاهده شد که تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده تخمین خوبی از پاسخ سازه را نسبت به روش پوش آور متعارف دارد. همچنین بر اساس نتایج در مدل های قاب خمشی بر اساس تغییر در تعداد دهانه ها مشاهده می شود که با چشم پوشی از مقادیر ستون های دوم، سوم و چهارم، مقادیر نیروی برشی در سایر ستون های مرتبط با دهانه های مختلف روند افزایشی- کاهشی خاصی را نمایش نداده و دامنه نوسان ناچیز می باشد و در نهایت با افزایش تعداد طبقات رفتار ساختمان فولادی نتایج تحلیل های استاتیکی غیرخطی بار افزون و تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده نسبت به هم تفاوت محسوسی دارند.

Keywords:

ساختمان های فولادی , قاب های خمشی ویژه , نرم افزار Sap2000 , تحلیل استاتیکی غیرخطی بار افزون و تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده

Authors

امیراحمد حسینی فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان

مسعود ریوفی

دکتری مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :