سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,817

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_290

Index date: 19 January 2006

مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب abstract

در سیستم مهاربندی یکی از نقاط ضعف، مقاومت فشاری عضو مهاربندی و امکان کمانش آن و در نتیجه کاهش باربری عضو می باشد. امروزه با ظهور مهاربندی های کمانش تاب (Buckling Restrained Braces) این مشکل حل شده است؛ مسئله مهم دیگر مقاومت پس ازکمانش عضو است که در آن عضو، با یک افت مقاومت می تواند تغییر شکل های بیشتری را تحمل کند که این امر سبب افزایش جذب انرژی و کمک به رفتار بهتر سازه میگردد. در این مقاله سعی گردیده است تا مقایسه ای بین رفتار سازه های دارای مهاربندی معملوی با در نظر گرفتن مقاومت پس کمانش و مهاربندی های کمانش تاب صورت گیرد. بدین منظور با در نظر گرفتن یک هندسه مشخص و مهاربندی های ضربدری بزرگ، تک فشاری ، هفت و هشت سازه های 4 تا 12 طبقه با کمک برنامه SNAP-2DX در دو حالت مدل شده اند و تحلیل دینامیکی غیر خطی بر روی آنها انجام گرفته است. با توجه به تحلیل های صورت گرفته ، رفتار هیسترزیس این مهاربندها با یکدیگر مقایسه گردید. دراین مقاله مشخص گردید که منحنی های مهاربندی های کمانش تاب دارای پایداری هستند و نیز در این نوع از مهاربندها افت سختی و مقاومت مشاهده نمی شود. مهاربندهای کمانش تاب رفتار بهتر و مطمئن تری در برابر نیروهای جانبی از خود نشان می دهند.

مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب Keywords:

مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب authors

بهروز عسگریان

استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ناصر امیرحصاری

کارشناس ارشد زلزله دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آئین نامه حداقل بار وارده بر ساختمانها و ابنیه فنی ...
آیین نامه طرح ساختمانها در برابر زلزله، استاندارد 2800، ویرایش ...
_ مبحث 10: مقررات ملی ساختمانی ایران، طرح و اجرای ...
ناصر امیر حصاری، تحلیل دینامیکی غیر خطی سازه های فلزی ...
R Sebelli, S. Mahin, C. Chang, ،، Seismic demands _ ...
_ Black, N. Makris, I. Aiken, *Component Testing, stability Analysis ...
NEHRP Rec ommended Provisions for Seismic Regulations for New Buildings ...
P. Clark, L. Aiken, K. Kasai, «Design Procedures for Building ...
R. Sabelli, W. Lopez, ،، Seismic Design of Buckling - ...
D. C. Rai, S. C. Goel, J. Frimomsjah, *SNAP-2DX, User's ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب" توسط بهروز عسگریان، استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ ناصر امیرحصاری، کارشناس ارشد زلزله دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوس نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهاربندی کمانش تاب ، مهاربندی معمولی ، تحلیل دینامیکی غیر خطی ، منحنی هیسترزیس هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2817 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سیستم مهاربندی یکی از نقاط ضعف، مقاومت فشاری عضو مهاربندی و امکان کمانش آن و در نتیجه کاهش باربری عضو می باشد. امروزه با ظهور مهاربندی های کمانش تاب (Buckling Restrained Braces) این مشکل حل شده است؛ مسئله مهم دیگر مقاومت پس ازکمانش عضو است که در آن عضو، با یک افت مقاومت می تواند تغییر شکل های بیشتری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه رفتار هیسترزیس سازه های مهاربندی معمولی و کمانش تاب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.