سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,874

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_152

Index date: 18 November 2008

تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین abstract

برای تقریب جا به جایی گرهی از روش حداقل مربعات متحرک (MLS) به عنوان تابع شکل استفاده می شود. سپس فرمول بندی روش بدون المان گالرکین (EFG) و شیوه استفاده از آن در تحلیل صفحات ایزوتوپ و کامپوزیت توضیح داده شده است. به این دلیل که توابع شکل MLS شرط دلتای کرونکر را ارضا نمی کنند، برای اعمال شرایط مرزی از روش با هم گذاری استفاده شده است. در پایان نتایج حاصل با روش دقیق مقایسه می شود.

تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین Keywords:

تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین authors

محمدرضا قاسمی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان

سهیل محمودی

عضو هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران

امیر بهشاد

دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Jones, R.M., "Mechanics of Composite Materials", M c GRAW ...
. Liu GR, " Mesh free methods: moving beyond the ...
. Liu GR, Gu YT, "An Introduction to _ Methods ...
. Belytschko T, Lu YY, Gu L "Element-free Galerkin methods." ...
. Lu YY, Belytschko T, Gu L., "A _ imp ...
. Belytschko T, KrongauzY, Organ D, Fleming M, Krysl P. ...
. Belytschko T, Organ D, Krongauz Y.، A coupled finite ...
. Kaljevic I, Saigal S.، An improved element free Galerkin ...
. Mukherjee YX, Mukherjee S. On boundary conditions in the ...
. Gregory.J .Wagner, Winkarn _ 'Application of essential boundary condition ...
. Wu Cheng-Kong C., and Michael E. Plesha, Essential boundary ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین" توسط محمدرضا قاسمی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ سهیل محمودی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران؛ امیر بهشاد، دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توابع شکلMLS، روش بدون شبکهEFG، تئوری صفحات، و روش باهم گذاری هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1874 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای تقریب جا به جایی گرهی از روش حداقل مربعات متحرک (MLS) به عنوان تابع شکل استفاده می شود. سپس فرمول بندی روش بدون المان گالرکین (EFG) و شیوه استفاده از آن در تحلیل صفحات ایزوتوپ و کامپوزیت توضیح داده شده است. به این دلیل که توابع شکل MLS شرط دلتای کرونکر را ارضا نمی کنند، برای اعمال شرایط مرزی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل صفحات ایزوتروپ و کامپوزیت با استفاده از روش بدون المان گالرکین با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.