سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,752

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_337

Index date: 19 January 2006

بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ abstract

در یکی از روش های متداول برای ترمیم سازه های ترکدار، الیاف تقویت کننده کامپوزیتی بر روی محدوده ترک چسبانده می شود تا با افزایش سفتی و استحکام قطعه ترکدار از شکست و واماندگی آن جلوگیری گردد.یکی از پارامترهای طراحی وصله کامپوزیتی، زاویه چیدمانی الیاف آن می باشد که تاثیر آن بر استحکام سازه تقویت شده، باید مورد بررسی قرار گیرد. هدف این مقاله بررسی تاثیر زاویه الیاف وصله کامپوزیتی برای پارامترهای ترک شامل ضرایب شدت تنش (KI,KII) و تنش T و همچنین یافتن زاویه بهینه چیدمانی الیاف برای رسیدن به حداکثر استحکام در سازه ترکدار می باشد. مدل المان محدود سه بعدی ورقی دارای ترک نشات گرفته از سوراخ پرچ، تقویت شده با وصله کامپوزیتی از جنس برن/اپوکسی، در نرم افزار Abaqus تهیه گردیده وپس از محاسبه پارامترهای نوک ترک به صورت تابعی از زاویه الیاف وصله و همچنین بدست آوردن مقدار استحکان سازه با استفاده ازمعیار تعمیم یافته بیشتری تنش محیطی، زاویه الیاف مربوط به حداقل مقدار ضریب شدن تنش موثر، به عنوان زاویه بهینه الیاف وصله کامپوزیتی ارائه گردیده است.

بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ Keywords:

بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ authors

مجیدرضا آیت اللهی

دانشیار دانشکده مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

روح الله هاشمی

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Baker AA, 1984, Repair of cracked or defective metallic components ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ" توسط مجیدرضا آیت اللهی، دانشیار دانشکده مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران؛ روح الله هاشمی، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت کننده کامپوزیتی ، ورق ترکدار ، زاویه الیاف ، ضریب شدت تنش (KI,KII) ، تنش T هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1752 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در یکی از روش های متداول برای ترمیم سازه های ترکدار، الیاف تقویت کننده کامپوزیتی بر روی محدوده ترک چسبانده می شود تا با افزایش سفتی و استحکام قطعه ترکدار از شکست و واماندگی آن جلوگیری گردد.یکی از پارامترهای طراحی وصله کامپوزیتی، زاویه چیدمانی الیاف آن می باشد که تاثیر آن بر استحکام سازه تقویت شده، باید مورد بررسی قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی زاویه الیاف وصله کامپوزیتی، برای ترمیم ترک لبه سوراخ پرچ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.