کالیبراسیون روی برد حسگر مغناطیسی ماهواره با استفاده از الگوریتم های پاسخ متمرکز و دو مرحله ای
Publish place: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 530
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ELEMECHCONF04_456
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
Abstract:
حسگر مغناطیسی یکی از اصلی ترین حسگرهای مورد استفاده در سیستم تعیین و کنترل وضعیت ماهواره است. با توجه به بروز خطاهای مختلف هنگام جدایش ماهواره و همچنین هنگام چرخش ماهواره در مدار، لازم است پارامترهای این حسگر روی برد دوباره اصلاح گردد. برای این منظور در این مقاله راهکارهایی برای استخراج پارامترهای این حسگر بیان شده است. در این راستا ابتدا یک مدل برای حسگر مغناطیسی استخراج گردیده که بر خلاف مدل های رایج شامل اثر هیسترزیس، اثر غیرخطی حسگر، اثر کوانتیزه کردن داده ها و اثر نفوذ پذیری است. در ادامه دو الگوریتم مستقل از وضعیت پاسخ متمرکز و دو مرحله ای برای به-دست آوردن بایاس، ضریب مقیاس و عدم تعامد و همچنین الگوریتم وابسته به وضعیت حداقل مربعات خطی برای به دست آوردن خطای نصب حسگر نسبت به بدنه به کار گرفته شده است. نتایج شبیه سازی روی یک ماهواره نزدیک به زمین نشان می دهد که روش دو مرحله ای نسبت به پاسخ متمرکز دارای دقت بالاتری است اما محاسبات آن پیچیده تر و پیاده سازی آن سخت تر است . همچنین روش حداقل مربعات خطی، پارامترهای ماتریس خطای نصب را با دقت خوبی به دست می-آورد.
Keywords:
کالیبراسیون , روی برد , حسگر مغناطیسی , بایاس , ضریب مقیاس , عدم تعامد , الگوریتم پاسخ متمرکز , الگوریتم دو مرحله ای , الگوریتم حداقل مربعات خطی
Authors
حسین بلندی
هییت علمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده برق
علی راهدان
دانشجوی ارشد، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده برق
مصطفی عابدی
هییت علمی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده برق
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :