سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 683

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRAMOT09_010

Index date: 4 September 2017

ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی abstract

یادگیری فناورانه یک مسیر کلیدی برای شرکت ها است تا توانایی نوآوری بومی خود را توسعه دهند . مطالعات تجربی یادگیری فناورانه ، تقریبا همواره بر نتایج یادگیری به نسبت فرایند یادگیری توجه کرده است. در واقع کمبود واقعی تحقیقات در مورد چگونگی ایجاد شدن دانش فناورانه ، حفظ و انتشار آن در وضعیت های تکنولوژی محور وجود دارد. در این مقاله، تلاش شده است تا این عدم تعادل در ادبیات با بررسی یادگیری فناورانه به عنوان یک فرایند نشان داده شود. این تحقیق قصد دارد تا قابلیت های یادگیری فناورانه را از دید قابلیت های پویا بررسی نماید . در چارچوب نظری پژوهش تاثیر یادگیری فناورانه با 5 بعد شناسایی شده به عنوان عوامل ایجاد کننده قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و با حضور متغیر تعدیل گر انعطاف پذیری استراتژیک بر نوآوری فناورانه و عملکرد سازمانی و فردی بحث می شود . در مدل ارایه شده یادگیری در پیشرفت مارپیچی رو به بالا از سطح فردی تا سطح سازمانی است که بسیاری از متغیرها بصورت مستقیم یا غیر مستقیم بر فرایند آن تاثیر دارند که در این تحقیق روش ها (چگونگی) یادگیری و عوامل محیطی (داخلی و خارجی) حمایت کننده از یادگیری به عنوان عوامل تسهیلگر معرفی شده اند.

ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی Keywords:

ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی authors

مهدی روح اللهی

عضو هیات علمی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)،دانشکده مدیریت و برنامه ریزی، دانشجوی دکتری مدیریت فناوری دانشگاه علامه طباطبایی

علی حسن زاده

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، پژوهشگر شرکت برق منطقه ای تهران

مقاله فارسی "ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی" توسط مهدی روح اللهی، عضو هیات علمی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)،دانشکده مدیریت و برنامه ریزی، دانشجوی دکتری مدیریت فناوری دانشگاه علامه طباطبایی؛ علی حسن زاده، دانشجوی دکتری مدیریت فناوری دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، پژوهشگر شرکت برق منطقه ای تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی و نهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قابلیت های پویا ، یادگیری فناورانه، عملکرد هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 683 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یادگیری فناورانه یک مسیر کلیدی برای شرکت ها است تا توانایی نوآوری بومی خود را توسعه دهند . مطالعات تجربی یادگیری فناورانه ، تقریبا همواره بر نتایج یادگیری به نسبت فرایند یادگیری توجه کرده است. در واقع کمبود واقعی تحقیقات در مورد چگونگی ایجاد شدن دانش فناورانه ، حفظ و انتشار آن در وضعیت های تکنولوژی محور وجود دارد. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه مدلی جهت شناسایی ابعاد قابلیت های پویای یادگیری فناورانه و تاثیر آن بر عملکرد سازمانی و فردی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.