با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در دهه های اخیر و در شروع قرن جدید یکی از نگرانی های مردم ساکن کره ی زمین و خصوصا کشورهای واقع در مناطق خشک از جمله کشور ما مساله آب است به گونه ای که دسترسی به آب با کمیت و کیفیت مناسب به یک چالش مهم تبدیل شده است. آب خروجی مخازن سدها نسبت به آب ورودی آنها به دلیل افزایش زمان ماند آب و ایجاد پدیده لایه بندی تغییر کیفیت می دهند. خصوصیات دمایی و پایداری آب مخازن سدها را می توان با استفاده از مدل های ریاضی پیش بینی کرد با توجه به کاربری جدید آب مخزن سد گلورد به منظور آب آشامیدنی نکا و بهشهر، مطالعه ی کیفیت آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این راستا ابتدا مدل هیدرودینامیک مخزن مخزن سد گلورد برای یک سال آبی متوسط به وسیله نرم افزار Ce-Qual-W2 ساخته و شبیه سازی رژیم حرارتی با فرض افزایش و کاهش 10 تا 20 درصدی دبی ورودی و تغییر در تامین نیاز کشاورزی استفاده شد. نتایج نشان دهنده ی ایجاد لایه بندی حرارتی در تابستان و اختلاط قایم در زمستان بود و دریا چه مخزن سد گلورد در دسته دریاچه های مونومیکتیک گرم قرار می گیر د. بر اساس سناریو-های مورد بررسی ارتباط رژیم حرارتی مخزن گلورد به دبی خروجی بیشتر از وابستگی این پارامتر به آورد ورودی است و از جمله دلایل آن می توان به انرژی بیشتر جریانات خروجی اشاره کرد. همچنین طبق مطالعات صورت گرفته لایه بندی حرارتی این مخزن در سناریوهای مختلف از نظر شدت و مدت تغییر خواهد کرد ولی از نظر دفعات وقوع، ثابت باقی می ماند. همچنین ضخامت ترموکلاین و تفاوت دمای سطح و عمق مخزن بیشترین تغییر را در حالات مختلف مورد بررسی نشان دادند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ENVCO04_024. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/647125/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:پورسعدی، سحر و جمالی، سعید و حاجی کندی، هومن،1396،بررسی لایه بندی حرارتی سد گلورد با مدل Ce-Qual-W2،چهارمین کنفرانس و نمایشگاه محیط زیست،Tehran،https://civilica.com/doc/647125
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 16,414
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اعمال شرط مرزی ورودی در شبیه سازی جریان سطح آزاد در مدل عددی OpenFOAM
- شبیه سازی لایه بندی حرارتی مخزن سد سیمره با استفاده از CE-QUAL-W2
- بررسی لایه بندی حرارتی و کیفی مخزن سد مارون بر مبنای مدل CE-QUAL-W
- بررسی لایه بندی حرارتی مخزن سد طرق با استفاده از مدل CE-QUAL-W2
- بررسی اثر لایه بندی حرارتی و پدیده تغذیه گرایی بر کیفیت آب مخازن سدها توسط مدل CE-QUAL-W2 (مطالعه موردی: مخزن سد دوستی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۲ . از دیدگاه زیست محیطی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.