سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,141

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNTA05_042

Index date: 26 September 2017

سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم abstract

یکی از روشهای کارامد برای ساخت داربستی با تخلخل بالا و استحکام مکانیکی قابل قبول، روش الکتروریسی است. مهمترین ویژگی بافتهای نرم، الاستیسیته و توانایی تحمل تنشهای وارده در داخل بدن است. از اینرو پلی(گلیسرول سباسات) (PGS (که یک الاستومرسنتزی زیست تخریب پذیر است گزینه ی مناسبی برای استفاده در زمینه داربستهای مهندسی بافت نرم است پلی (1 و 8 اکتان دی ال سیترات) (POC (و پلی کاپرولاکتون (PCL (به ترتیب دو پلیمر با خواص مکانیکی بالا و زیستسازگاری و آبدوستی بالا هستند که سبب بهبود خواص مکانیکی و سازگاری زیستی داربست نهایی میشوند. پلی (گلیسرولسباسات) و پلی (1 و 8 اکتان دی ال سیترات) استفاده شده در این پژوهش طی عملیات پلیمریزاسیون تراکمی از گلیسرول و سباسیک اسید - 1و8 اکتان دی ال و سیتریک اسید با نسبت 1:1 در خلا نیتروژن طی دو فرآیند جداگانه تولیدشده است. پیش پلیمرهای پلی (گلیسرول سباسات) و پلی (1 و 8 اکتان دی ال سیترات) به تنهایی قابل الکتروریسی نمی باشند بنابراین از پلی کاپرولاکتون به عنوان پلیمر ثانویه برای الکتروریسی هرکدام از پیش پلیمرهای پلی (گلیسرول سباسات) و پلی (1 و 8اکتان دی ال سیترات) استفاده شد. پس از بهینه سازی شرایط الکتروریسی داربست های PCL/PGS و PCL/POC و تهیه شدند و مورد آزمون های مکانیکی، شیمیایی- فیزیکی، زیست تخریب پذیری قرار گرفتند. تخلخل داربست های نهایی با استفاده از روش غوطه وری به ترتیب 79 ، %74 %بدست آمد. نتایج آزمون تخریب پذیری نشان دادکه پس از 30روز قرارگیرینمونه ها در محلول بافرفسفات داربست PCL/PGS 37 درصد، داربست PCL/POC 47 درصد آن تخریب شده است.نتایج حاصل از آزمون استحکام مکانیکی مدول 95MPa/3 ، حداکثر استحکام تا نقطه شکست 56MPa/2 و کرنش تا نقطه شکست 114 درصد برای الیاف PCL/PGS در حالت تر ، مدول 17MPa/4 ، حداکثر استحکام تا نقطه شکست 13MPa/1 و کرنش تا نقطه شکست 25 درصد برای الیاف PCL/POC در حالت تر را نشان میدهد که بیانگر این است که داربست PCL/PGS برای استفاده در مهندسی بافت نرم مناسب است.

سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم Keywords:

سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم authors

فاطمه جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد-مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان

سعید نوری خراسانی

عضو هیات علمی مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان

فرزانه علی حسینی

عضو هیات علمی مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم" توسط فاطمه جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد-مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سعید نوری خراسانی، عضو هیات علمی مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان؛ فرزانه علی حسینی، عضو هیات علمی مهندسی پلیمر،دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پلی(گلیسرول سباسات)، پلی(1و8 اکتان دی ال سیترات)، الکتروریسی، مهندسی بافت نرم هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1141 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای کارامد برای ساخت داربستی با تخلخل بالا و استحکام مکانیکی قابل قبول، روش الکتروریسی است. مهمترین ویژگی بافتهای نرم، الاستیسیته و توانایی تحمل تنشهای وارده در داخل بدن است. از اینرو پلی(گلیسرول سباسات) (PGS (که یک الاستومرسنتزی زیست تخریب پذیر است گزینه ی مناسبی برای استفاده در زمینه داربستهای مهندسی بافت نرم است پلی (1 و 8 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز،ساخت و مشخصه یابی داربست های نانوالیافی PCL/PGS و PCL/POC به روش الکتروریسی محلول جهت کاربرد در مهندسی بافت نرم با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.