سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,530

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRIMC03_122

Index date: 17 January 2009

الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات abstract

امروزه یکی از اهداف و استراتژی هر سازمان و واحد صنعتی، بقاء و پیشرفت در عرصه رقابت و افزایش رضایت مشتری می باشد. از سوی دیگر با افزایش روزافزون رقابت در حوزه ساخت و تولید، سازندگان و تولید کنندگان به سمت انتخاب و پیاده سازی مدل ها و روش های پیشرفته ساخت و تولید، سوق پیدا کرده اند. این مدل ها و الگوها به سازندگان و تولیدکنندگان این امکان را می دهد تا ضمن کاهش هزینه و زمان تولید، به کاهش و حذف ضایعات و اتلافات روی آورند. این تحقیق در پی آن است تا با تعریف و شناسایی ضایعات و معرفی مدل ها و الگوها، سازمان ها را از دیدگاه مدیریت ضایعات، در رسیدن به این هدف خود یاری رساند.

الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات Keywords:

مدیریت ضایعات , الگوسازی , سیستم چرخه های تحقیق و روش و اجرا , تولید ناب , شش سیگما , شش سیگمای ناب

الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات authors

علی نمکین

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی- دانشکده فنی مهندسی واحد تهران جنو

علی مسعودی

کارشناس شرکت موج سیاحت، واحد کنترل پروژه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حیدر امیران، روش های خطاناپذیرسازی، انتشارات شرکت مشاورین کیفیت ساز، ...
رضا ابوطالبی، 5S مبنای پیاده سازی، TQM انتشارات مهر گرافیک، ...
احمد جعفرنژاد، مدیریت تولید و عملیات _ انتشارات دانشکده مدیریت ...
فوگلوس و تسین و الیاسن _ مدیریت موائد زاید، مترجم ...
مسعود نبی پور، مدیریت و کنترل جامع ضایعات، مقاله صنعت ...
ساناز مهردار، بررسی علل بوجود آمدن ضایعات در خط تولید ...
آذر لغایت 1 دی ماه 1384/ 2005 2-20 December w ...
J.Maleyeff & E.D .Arngheiter _ _ Creating a Lean Six ...
B.Smit , ، Lean & Six Sigma a one - ...
M.Baudin , ،، 6 Sigma & Lean Man ufacturing، ، ...
Aon Management Consulting _، ، Integrated Lean & Six Sigma ...
D _ Dri cKhAMER _، ، Best Practices Where Lean ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات" توسط علی نمکین، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی- دانشکده فنی مهندسی واحد تهران جنو؛ علی مسعودی، کارشناس شرکت موج سیاحت، واحد کنترل پروژه نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت ضایعات، الگوسازی، سیستم چرخه های تحقیق و روش و اجرا، تولید ناب، شش سیگما، شش سیگمای ناب هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2530 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه یکی از اهداف و استراتژی هر سازمان و واحد صنعتی، بقاء و پیشرفت در عرصه رقابت و افزایش رضایت مشتری می باشد. از سوی دیگر با افزایش روزافزون رقابت در حوزه ساخت و تولید، سازندگان و تولید کنندگان به سمت انتخاب و پیاده سازی مدل ها و روش های پیشرفته ساخت و تولید، سوق پیدا کرده اند. این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوسازی عوامل کاهش ضایعات از دیدگاه مدیریت ضایعات با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.