سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,703

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRIMC03_142

Index date: 17 January 2009

مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی abstract

بدون تردید دانایی مهمترین سرمایه هرسازمان است وسازمانی که ازاین موهبت بیشتر برخوردار باشد یقینا با چالش های موجود بهتر برخورد کرده و در عرصه رقابت موفق تر خواهد بود. در عصر حاضر مبنای ثروت آفرینی، دانش و تخصص است و به عقیده لسترتارو صنعت بیش از هر زمان دیگر به علم و دانش و فکر متکی شده است. دانش پایه جدید ثروت است. وقتی دانش مبنای خلق ثروت است، کار کردن و یاد گرفتن مفهومی یکسان خواهند داشت. وجود افراد دانش پذیر اساس رقابت در فضای جهانی شدن است و کامیابی و یا ناکامی اقتصادی شرکتهای امروز به کم و کیف دانش و تخصص آنها بستگی دارد. این تفکر نیز به طور روز افزونی گسترش یافته است که هر سرمایه ای با هزینه کردن کاهش می یابد الا سرمایه دانایی و دانش سازمان که هر ( چه بیشتر هزینه شود انبوه تر و ثمر بخش تر می شود.( 1 اکثر سازمان ها پذیرفته اند که باید به عنوان تنها مزیت رقابتی پایدار بر کارکنان خود متکی باشند و به ارتقای دانش ، مهارت و قابلیت های آنان اهتمام ورزند. لذا بقاء سازمانها در عرصه رقابت به حفظ، توسعه و بهره برداری از قابلیت های کارکنان آن منوط شده است و سازمانی که نتواند مهارت، دانش و دانایی خود را توسعه دهد و از آن در افزایش بهره وری استفاده کند قادر نیست هیچ یک از منابع خود را به نحو مطلوب توسعه دهد. پیتر سنگه معتقد است برای خلق دانایی بایستی کاری جدی صورت پذیرد ،حال آن کار هر کاری می خواهدباشد ، انباشت اطلاعات عمل ، مخربی است که به کاهش اعتماد و تضعیف همکاری در سازمان منجر می شود . با عنایت به اهمیتی که دانایی و مدیریت نمودن آن در موفقیت سازمانها میتواند داشته باشد در این مقاله سعی شده است با اشاره به تاریخچه ی مختصری از آن مفهوم مدیریت دانایی را توضیح و سپس مدیریت دانایی را با نگرش توسعه منابع انسانی و ارائه مدلی در این رابطه تشریح نمائیم. را knowledge management همچنین لازم به توضیح است ازآنجایی که مبنا و اساس مدیریت دانایی، دانش انسانی است برخی مدیریت دانش و برخی مدیریت دانایی، بکار می برند که در این مقاله ضمن استفاده از این اصطلاح با عنوان مدیریت دانایی، در بخش دو بیشتر راجع به آن توضیح داده خواهد شد.

مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی Keywords:

مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی authors

احمد گودرزی

مدیر امور توسعه منابع انسانی شرکت واگن پارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ایبلی، خدایار، موفقی، حسن، (1382)، دریچه ای بر مفاهیم نوین ...
دریچه ای بر مفاهیم نوین مدیریتی ...
تلفیق مدیریت دانایی و یادگیری سازمانی، باباکادوس، مترجم ایازا بابایی ...
- دریچه ای بر مفاهیم نوین مدیریتی ...
ذر لغایت 1 دی ماه 1384 . 2005 2-20 December ...
ذر لغایت 1 دی ماه 1384 . 2005 2-20 December ...
Rumesh kumar sharma(2003) _ under standing orgnizational learning through knowledge ...
Onno van Ewyk (2000) knowledge management 10 point checklist. ...
julich research centen(2004). knowledge management. ...
julich research centen. ...
Lucy Bernholz (2004) , knowledge in action : philanthropy in ...
knowledge in action : philanthropy in the 21 century ...
knowledge in action : philanthropy in the 21 century 1 ...
key facts and Guidance for managers (2004) _ knowledge management ...
cadence consulting limited(2002) _ knowledge management for HR professionals ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی" توسط احمد گودرزی، مدیر امور توسعه منابع انسانی شرکت واگن پارس نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت دانایی، توسعه منابع انسانی، دانش،یادگیری، فرآیند هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1703 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدون تردید دانایی مهمترین سرمایه هرسازمان است وسازمانی که ازاین موهبت بیشتر برخوردار باشد یقینا با چالش های موجود بهتر برخورد کرده و در عرصه رقابت موفق تر خواهد بود. در عصر حاضر مبنای ثروت آفرینی، دانش و تخصص است و به عقیده لسترتارو صنعت بیش از هر زمان دیگر به علم و دانش و فکر متکی شده است. دانش پایه جدید ثروت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت دانایی رویکردی نوین در توسعه منابع انسانی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.