سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,068

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITC07_075

Index date: 21 January 2006

کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی abstract

بوسیله کنترل سرعت حرکت ذره ای عملیات آتشکاری، اثرات مخرب نیروهای امواج انفجاری بر سازه های زیرزمینی در حال احداث، کاهش می باشد. در فضاهای زیرزمینی در حال ساخت که مقاومت و رفتار سنگ و نگهداری تاثیرپذیر از نیروهای دینامیکی حاصل از انفجار بوده، دسترسی به مقاومت نهائی طراحی زمانی میسر می گردد که عوامل کاهش دهنده آین مقاومت از جمله امواج لرزه ای کنترل گردند. در صورت عدم کنترل امواج انفجاری (و همچنین توالی عملیات آتشکاری که دارای تاثیرات مخرب تدریجی می باشند) تاثیر مخرب آنها بر اجزای سیستم نگهداری (همانند پیچ سنگ و شاتکریت) اجتناب ناپذیر می باشد. مقدار لرزش مجاز با در نظر گرفتن قابلیت انتقال موج در سنگ، فاصله از منشاء، مشخصات مقاومتی سازه، عمر و جنس مصالح و ارزش سازه قابل تعیین می باشد. در این مقاله ضمن بررسی امواج انفجاری و نحوه تاثیر آنها بر تغییر شکل تونل و سیستم نگهداری، روش طراحی کنترل نیروهای دینامیکی حاصل از امواج انفجاری بر اساس لرزش ذره ای مجاز با کنترل مقدار خرج مصرفی در هر تاخیر و انفجار بررسی شده است. در انتها نیز به یک مورد اجرایی حفاری محل تقاطع دو تونل اشاره شده است.

کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی Keywords:

کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی authors

حمیدرضا علیزاده

کارشناس ارشد استخراج معدن- موسسه مهندسین مشاور ساحل

علی مرتضوی

دکتری مکانیک سنگ – دانشگاه پلی تکنینک تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استوار، رحمت ا... . 1373 ." آتشکاری در معادن- ج.دوم ...
برگی، خسرو، 1379، " اصول مهندسی زلزله"، انتشارات دانشگاه تهران ...
علیزاده، ح .ر. 1382. "روش اجرای حفاری و آتشکاری قوس ...
Stig O Olofsson 40APPLIED EXPLOS IVES TECHNOL OGY FOR CONS ...
ROCK BLASTING TECHNIQUE blasting with restriction, NTNU Department of Buuilding ...
Joseph Egan, Jeff Kermode, Martin Skyrman, Loren L.Turner , 2001, ...
Seismic behavior of underground structures and site response Y.M.A. Hashash ...
Dynamic response of a fractured excavation to blast and seismic ...
US Army Corps of Engineers , Chapter 5 Construction of ...
David E. Siskind , 2000 _ VIB RATION CRITERIA FOR ...
Evert Hoek, Edvin T.Brown, 1994, ، {Underground Excavation in Rock? ...
Knut Tanbergmoen _ 1B LA S T-INDUCED VIB RATIONS IN ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی" توسط حمیدرضا علیزاده، کارشناس ارشد استخراج معدن- موسسه مهندسین مشاور ساحل؛ علی مرتضوی، دکتری مکانیک سنگ – دانشگاه پلی تکنینک تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لرزش، آتشکاری، جابجائی لرزه ای، تونل، نگهداری موقت هستند. این مقاله در تاریخ 1 بهمن 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3068 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بوسیله کنترل سرعت حرکت ذره ای عملیات آتشکاری، اثرات مخرب نیروهای امواج انفجاری بر سازه های زیرزمینی در حال احداث، کاهش می باشد. در فضاهای زیرزمینی در حال ساخت که مقاومت و رفتار سنگ و نگهداری تاثیرپذیر از نیروهای دینامیکی حاصل از انفجار بوده، دسترسی به مقاومت نهائی طراحی زمانی میسر می گردد که عوامل کاهش دهنده آین مقاومت از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل لرزشهای آتشکاری به منظور کاهش اثرات مخرب آن بر سیستم نگهداری موقت سازه های زیرزمینی در حال احداث – مطالعه موردی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.