سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مصرف کمپوست بر سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,558
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTPPT01_057

Index date: 9 February 2009

اثر مصرف کمپوست بر سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی abstract

کاربرد کمپوست تولید شده از زباله های شهری می تواند ابزار سودمندی برای رهایی از حجم بسیار زیاد زباله های تولید شده در شهرهای بزرگ باشد. کمپوست تولید شده از زباله به عنوان یک منبع جایگزین کودهای شمیایی برای افزایش حاصل خیزی خاک و تولید محصول شناخته شده است. در این مطالعه قابلیت کمپوست تولید شده از زباله شهری برای بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه های رشد یافته در خاک گلدان بررسی شد. چهار تیمار بر اساس نسبت های اختلاط کمپوست تولید شده از زباله شهری با خاک در نسبت های 1 به 5/2, 1 به 5, 1 به 5/7 و 1 به 10 در این آزمایش با شاهد (خاک باغی) مقایسه شد. رشد گیاه و تولید بیوماس گیاه تعیین شد. بیشترین میزان جوانه زنی, رشد گیاهچه و وزن خشک ریشه و ساقه در نسبت اختلاط کمپوست و خاک 1 به 5 مشاهده شد. اما نسبت اختلاط 1 به 5/2 کمپوست و خاک کمترین میزان جوانه زنی و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی در میان تیمارها دارا بود. ترکیبات سمی و عدم توازن در عناصر غذایی می توانند مسئول اثرات بازدارندگی کمپوست بر گیاهچه ها باشند. کاربرد مقادیر زیاد کمپوست تولید شده از زباله ممکن است اثرات زیانباری را بر محصولات داشته باشد.

اثر مصرف کمپوست بر سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی authors

محمدرضا اصغری پور

استادیار گروه زراعت دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل

مقاله فارسی "اثر مصرف کمپوست بر سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی" توسط محمدرضا اصغری پور، استادیار گروه زراعت دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1558 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاربرد کمپوست تولید شده از زباله های شهری می تواند ابزار سودمندی برای رهایی از حجم بسیار زیاد زباله های تولید شده در شهرهای بزرگ باشد. کمپوست تولید شده از زباله به عنوان یک منبع جایگزین کودهای شمیایی برای افزایش حاصل خیزی خاک و تولید محصول شناخته شده است. در این مطالعه قابلیت کمپوست تولید شده از زباله شهری برای ... .