سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,039
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CTPPT01_154

Index date: 9 February 2009

افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته abstract

با توجه به خصوصیات فیزیولوژیکی و بافت گوجه فرنگی، این محصول جزو فرآورده های فساد پذیر و با عمر ماندگاری پایین محسوب میگردد. به همین دلیل علاوه بر عمر انبار مانی کم، ضایعات این محصول نیز بسیار بالا گزارش شده است.ای تحقیق به منظور بهینه سازی شرایط نگهداری، کاهش ضایعات و حفظ خواص کیفی و ارزش تغذیه ای گوجه فرنگی صورت گرفت.انواع بسته های مورد آزمایش ، پاکتهایی از جنس پلی اتیلن با دانسیته پایین و اتمسفر تغییر یافته با نفوذ پذیری مناسب، پاکتهایی از جنس پلی پروپیلن با سوراخهای بسیار ریز1/0 درصد سطح کل) و پلی اتیلن با سوراخهای بزرگتر(1% سطح کل بسته) استفاده گردید.خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول از قبیل رنگ پوسته، رنگدانه ها، بافت، درجه رسیدگی،میزان فساد، اسیدیته و خواص ظاهری در طول نگهداری به انضمام تغییر گازهای تنفسی در بسته در دمای 19 و1 13 در سردخانه اندازه گیری شد.از بین تیمارهای مختلف، نگهداری گوجه فرنگی در دمای19 در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته با فیلمهای پلی اتیلنی مدت زمان ماندگاری محصول را تا 42 روز در مقایسه با21 روز در نمونه کنترل، افزایش داد. نمونه نگهداری شده در انبار از نظر خواص ارگانولپتیکی تفاوت معنی داری با نمونه تازه نداشت و ضایعات در نمون های مختلف حداکثر 10-5% گزارش گردید.

افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته Keywords:

افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته authors

ریحانه احمدزاده قویدل

عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

مقاله فارسی "افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته" توسط ریحانه احمدزاده قویدل، عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گوجه فرنگی، نگهداری، اتمسفر تغییر یافته هستند. این مقاله در تاریخ 21 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5039 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به خصوصیات فیزیولوژیکی و بافت گوجه فرنگی، این محصول جزو فرآورده های فساد پذیر و با عمر ماندگاری پایین محسوب میگردد. به همین دلیل علاوه بر عمر انبار مانی کم، ضایعات این محصول نیز بسیار بالا گزارش شده است.ای تحقیق به منظور بهینه سازی شرایط نگهداری، کاهش ضایعات و حفظ خواص کیفی و ارزش تغذیه ای گوجه فرنگی ... .