سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل نفش فراماسونری در بحران معناداری زندگی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,290
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MANADARI01_005

Index date: 13 February 2009

تحلیل نفش فراماسونری در بحران معناداری زندگی abstract

بررسی واقع بینانه ی فراماسونری و تاریخ آن به روشنی آشکار می کند که با یک مکتب فکری روبرو هستیم. هر چند هنر معماری بستر رشد اولیه ی فراماسونری بوده است، اما با وارد شدن "شهسواران معبد"به جمع ماسون ها و تزریق افکار و عقاید کابالایی(عرفان یهودی) و هم چنین ساماندهی و سازماندهی این حرکت،لژهای فراماسونری مکانی برای بحث های علمی، عقیدتی، سیاسی، هنری، ادبی و اجتماعی شدند. عده ای از پژوهشگران ریشه های این حرکت را به آزمایشگاه ها و پژوهشکده های سری و محرمانه فراعنه در مصر باستان نسبت می دهند و اینکه قوم بنی اسرائیل هنگام خروج از مصر آن تعالیم را به همراه خود آوردند و مکتب عرفانی خود "کابالا"را پی ریزی کردند. عقایدی که امروز به آنها نام اومانیسم سکولار می دهیم. باگذشت زمان و گسترش و پیشرفت لژهای فراماسونری بسیاری از فیلسوفان و هنرمندان و...جذب این سازمان شدند و تحت لوای شعار اصلی فراماسونرها که "آزادی، برابری و برادری" است نظریه ها و عقاید اومانیستی، سکولاریسمی و نیهلیسمی را ترویج دادند. فراماسونرها پشت پرده ی تمامی جریانات مهم سیاسی، فرهنگی و حتی هنری اروپا و بعد ها آمریکا و دیگر نقاط جهان دخالت داشتند. فراماسونر ها در قرن 18 دو انقلاب فرانسه و آمرایکا را رهبری کردند و....لژهای آنان در همه ی کشور ها،حتی کشورهای اسلامی چون مصر، سوریه، لبنان و ایران راه اندازی شدند و به طرز بسیار ماهرانه ای به ترویج، تعلیم و نشر اصول خود پرداختند. "حقیقت هولناک"ی که امروز به عنوان نیهلیسم گریبان بشریت را گرفته، ریشه در همان اصول دارد. تفکر فراماسونری – فلسفی غرب با انکار وحی و پرستش عقل و انسان گرایی محض،بی معنایی زندگی را به ارمغان آورد.در این مقاله پس از تاریخچه ی فراماسونری (با اشاره ای به مصر باستان، یهودیان، معبد سلیمان، جنگ های صلیبی و آیین کابالا)، به بررسی روند شکل گیری لژها و پس از آن به عقاید آنان با اشاره به شخصیت های جهانی فراماسون می پردازیم وسپس ارتباط آن را با اوضاع بی معنایی و مصرف گرایی امروز بیان می کنیم.

تحلیل نفش فراماسونری در بحران معناداری زندگی Keywords:

تحلیل نفش فراماسونری در بحران معناداری زندگی authors

محسن بلوری نژاد

کارشناس ارمنولوژی دانشگاه اصفهان

مقاله فارسی "تحلیل نفش فراماسونری در بحران معناداری زندگی" توسط محسن بلوری نژاد، کارشناس ارمنولوژی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معناداری زندگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معناداری، فراماسونری، کابالا، سکولاریسم، نهیلیسم، اومانیسم هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4290 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی واقع بینانه ی فراماسونری و تاریخ آن به روشنی آشکار می کند که با یک مکتب فکری روبرو هستیم. هر چند هنر معماری بستر رشد اولیه ی فراماسونری بوده است، اما با وارد شدن "شهسواران معبد"به جمع ماسون ها و تزریق افکار و عقاید کابالایی(عرفان یهودی) و هم چنین ساماندهی و سازماندهی این حرکت،لژهای فراماسونری مکانی برای بحث های ... .