سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معناداری زندگی در آیینه جلال و جمال

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,094
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MANADARI01_035

Index date: 13 February 2009

معناداری زندگی در آیینه جلال و جمال abstract

آدمی گاه محدود و اسیر است و به دنبال آزادی است، چنانچه با دین خود را مهار کرد به مرحله ای بالاتر از طبیعت خود رسیده است. امام حسین(ع) در روز عاشورا خطاب به اهل ظلم فرمودند: "اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید". پس حریت مرتبه ای نازل تر از دینداری است. دین در حقیقت به آزادی آدمی جهت و شکل می دهد، و آدمی پس از آزادی و قیام به دین می رسد، به محبت، اطاعت و عبودیت می رسد. عشق به خدا و ترس از کارهای خود را تجربه کرده، این ترس و حذر و عشق و دینداری او را به راه و مقصد نجات می رساند. این است راز معناداری زندگی. در این مقاله بر آنیم معناداری زندگی دینی را در حقایق حقه ی زندگی مردآفرین روزگار، حضرت زینب کبری(س)، و از دریچه ی آیینه ی جمال و جلال خداوندی به تماشا بنشینیم.

معناداری زندگی در آیینه جلال و جمال Keywords:

معناداری زندگی در آیینه جلال و جمال authors

سیده مریم ایزدی دهکردی

مدرس گروه معارف دانشگاه هنر

مهدیه حسام

کارشناس روانشناسی صنعتی و سازمانی

مقاله فارسی "معناداری زندگی در آیینه جلال و جمال" توسط سیده مریم ایزدی دهکردی، مدرس گروه معارف دانشگاه هنر؛ مهدیه حسام، کارشناس روانشناسی صنعتی و سازمانی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معناداری زندگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معناداری، زینب، جلال و جمال، زندگی دینی، انسان کامل. هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1094 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آدمی گاه محدود و اسیر است و به دنبال آزادی است، چنانچه با دین خود را مهار کرد به مرحله ای بالاتر از طبیعت خود رسیده است. امام حسین(ع) در روز عاشورا خطاب به اهل ظلم فرمودند: "اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید". پس حریت مرتبه ای نازل تر از دینداری است. دین در حقیقت به آزادی آدمی جهت و ... .