عوامل موثر بر پذیرش تجارت الکترونیک با توجه به نقش میانجی رضایت مشتری ( موردی مطالعه : مصرف کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی در سطح شهرستان کوهدشت )
Publish place: Fourth Global Conference on Iran and World New Researches in Management, Economics, Accounting and Humanities
Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 463
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAH01_348
تاریخ نمایه سازی:
Abstract:
پیشرفت های تکنولوژی چهره جهان را دگرگون ساخته است. در طول دو دهه گذشته سازمان ها برای استفاده از تجارت الکترونیک سرمایه گذاری های زیادی کرده اند. تجارت الکترونیکی به سازمان ها این فرصت را می دهد تا به نیازهای متفاوت مشتریان در مکان های گوناگون به صورت همزمان پاسخ گویند. علیرغم ظهور این تکنولوژی، پذیرش آن از طرف مشتریان هنوز بطور کامل درک نشده است و میزان رشد افراد استفاده کننده از آن در حد انتظار نمی باشد. از این رو تحقیق حاضر سعی دارد بر اساس پژوهش رودریگز و همکاران ( 2016 )، تاثیر نگرش مصرف کننده، قابلیت اعتماد، سهولت دریافتی، و عملکرد مورد انتظار را بر پذیرش تجارت الکترونیک با توجه به نقش رضایت مشتری مورد بررسی قرار دهد. این تحقیق از نوع توصیفی- پیمایشی است و 384 نفر از مصرف کنندگان حوزه لوازم آرایشی بهداشتی در سطح شهرستان کوهدشت که بصورت بالفعل یا بالقوه از روش های تجارت الکترونیک استفاده می نمایند، مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها نیز از مدل سازی معادلات ساختاری (SEM) استفاده شده است و دو بسته نرم افزاری SPSS و lisrel به کار گرفته شده است. نتایج حاکی از آن است که متغیرهای قابلیت اعتماد، سهولت دریافتی، و عملکرد مورد انتظار تاثیر مثبتی بر رضایت مشتری، و رضایت مشتری تیز تاثیر مثبتی بر پذیرش تجارت الکترونیک دارد، همچنین نگرش بر رضایت مشتری تاثیر معناداری ندارد.
Keywords:
Authors
سیده زهرا نازاریان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور الشتر
ارکیده حامدی
دکتری مدیریت بازرگانی