کاربرد تلفن همراه به عنوان رسانه‌‌ی برای ارسال پیام‌های خشکسالی در شهرستان روانسراستان کرمانشاه

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,587

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NSDEM02_396

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1387

Abstract:

خشکسالی به عنوان بلای طبیعی و پدیده‌ای اجتناب‌ناپذیر، از دیرباز در سطح کشورمان به کرات وقوع یافته و می‌یابد. مسائل مدیریت خشکسالی به طور قطع یکی از مهمترین چالش‌های عصر حاضر است. بر این اساس ترویج و آموزش کشاورزی باتوجه به بنیان‌های فلسفی که بر پایه آنها شکل گرفته، می‌تواند ضمن انعکاس مشکلات به مراکز تحقیقاتی، کشاورزان را در نحوه برخورد با مسائل خشکسالی، آموزش و راهنمایی نماید که ضمن پویایی ترویج باعث رشد و تعالی این عرصه گردد. در این راستا با توجه به سرعت فزاینده تولید دانش جدید و توسعه فناوری‌های ارتباطی نظیر تلفن همراه که منابع و داده‌های مرتبط با هر موضوع را بدون محدودیت زمانی و مکانی در اختیار فراگیران قرار می‌دهد و با عنایت به جنبه‌های مثبت و فراوان کاربرد آن به عنوان رسانه‌ای برای ارسال پیام‌های خشکسالی و ضرورت سازگاری با تغییرات و بهره‌گیری صحیح از این فناوری جدید، پژوهش حاضر ب هدف بررسی کاربرد تلفن همراه به عنوان رسانه‌ای برای ارسال پیام‌های خشکسالی در شهرستان روانسر استان کرمانشاه انجام شده است. این تحقیق از نوع توصیفی می‌باشد. جامعه آماری تحقیق را 110 نفر از کشاورزان شهرستان روانسر را تشکیل داده‌اند که همگی دارای تلفن همراه بودند گردآوری داده‌ها با روش سرشماری انجام شد. برای جمع‌آوری داده‌ها از ابزار پرسشنامه استفاده گردید که روایی ابزار با استفاده از پانل متخصصان تایید شد و پایایی آن بوسیله آلفای کرونباخ 79/0 گزارش گردید. نتایج تحلیل توصیفی نشان داد که نگرش کشاورزان در زمینه کاربرد تلفن همراه به عنوان رسانه‌ای برای ارسال پیام‌های خشکسالی در شهرستان روانسر مثبت است.

Authors

عادل سلیمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه ر

کیومرث زرافشانی

استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی و عضو مرکز پژوهشی تحقیقات توسعه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • سلطانی، ش.(382 1).بررسی عوامل‌موثربرکاربری فناوری اطلاعات درفعالیت های آموزشی وپژوهشی ...
  • ون دن بن وهاوکینز(1385) .ترویج کشا ورزی.ترجمه :، محسن تبرائی ...
  • نمایش کامل مراجع