سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 864

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRSSPE01_137

Index date: 12 January 2018

ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها abstract

پژوهش حاضر با هدف ارزیابی اختلالات اسکلتی- عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته حرکات اصلاحی منتخب بر آن ها صورت گرفته است. این پژوهش از لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از لحاظ شیوه اجرا، جزء تحقیقات نیمه آزمایشی محسوب می شود. جامعه آماری این پژوهش را تعداد 150 نفر از معلمان شاغل در مدارس شهرستان اندیمشک در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در سال تحصیلی 1396-1395 تشکیل داده اند. پس از توزیع پرسشنامه نوردیک در بین این افراد، تعداد 40 نفر از افرادی که اختلالات اسکلتی- عضلانی را گزارش داده بودند، بصورت غیر تصادفی در دسترس به عنوان نمونه انتخاب شدند و در دو گروه کنترل و آزمایش قرار گرفتند. برای ارزیابی نمونه ها از تکنیک OWAS که یکی از معتبرترین روش های اندازه گیری پوسچر بدنی در حین کار است، استفاده شده است. داده ها توسط آزمون T مستقل مورد تحلیل قرار گرفته شدند. نتایج تحقیق بصورت خلاصه نشان داد ارایه شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر اختلالات اسکلتی- عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک تاثیر معنادار دارد.

ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها Keywords:

ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها authors

میلاد هیکی

کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی

فاطمه تتر

کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی

مقاله فارسی "ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها" توسط میلاد هیکی، کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی؛ فاطمه تتر، کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اختلالات اسکلتی- عضلانی، نوردیک، OWAS، اندیمشک هستند. این مقاله در تاریخ 22 دی 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 864 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر با هدف ارزیابی اختلالات اسکلتی- عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته حرکات اصلاحی منتخب بر آن ها صورت گرفته است. این پژوهش از لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از لحاظ شیوه اجرا، جزء تحقیقات نیمه آزمایشی محسوب می شود. جامعه آماری این پژوهش را تعداد 150 نفر از معلمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اختلالات اسکلتی - عضلانی معلمان شهرستان اندیمشک با استفاده از روش OWAS و تاثیر شش هفته تمرینات اصلاحی منتخب بر آنها با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.