سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 698

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI14_128

Index date: 26 February 2018

ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران) abstract

از جمله مهمترین پارامترهای موثر بر تشدید اثرات خشکسالی فراوانی وقوع خشکسالی می باشد. در مطالعه حاضر اقدام به بررسی شدت خشکسالی و فراوانی وقوع آن در ایستگاه تهران بر مبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI در مقیاس زمانی یک ماهه گردید. در این راستا از پارامتر های اقلیمی ماهانه ایستگاه تهران شامل متوسط بارندگی، متوسط حداقل و حداکثر دما، متوسط رطوبت نسبی، متوسط سرعت باد و متوسط ساعات آفتابی روزانه در طول ماه طی دوره آماری 1967 الی 2014 استفاده گردید. نتایج این مطالعه نشان داد بر مبنای شاخص RDI اصلاح شده بیشترین فراوانی وقوع خشکسالی به ترتیب در کلاس های خشکسالی نرمال، تر سالی متوسط و خشکسا لی متوسط رخداده است. بر مبنای شاخصSPEI بیشترین فراوانی وقوع خشکسالی به ترتیب در کلاس های خشکسالی نرمال، تر سالی متوسط، خشکسالی متوسط، خشکسالی شدید و تر سالی شدید رخداده است. آزمون مقایسه میانگین بین سری داده های RDI اصلاح شده و SPEI برمبنای روش Wilcoxon نشان داده که میانگین دو سری داد ها در سطح 5 درصد دارای تفاوت معنی داری نیستند اما بر مبنای آزمون Rank Mean سری داده های SPEI به شکل غیر معناداری از سری داد های RDI اصلاح شده بزرگتر می باشد.

ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران) Keywords:

ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران) authors

عبدالرسول زارعی

استادیار، گروه مهندسی مرتع و آبخیزداری، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فسا

محمدمهدی مقیمی

استادیار، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فسا

مقاله فارسی "ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران)" توسط عبدالرسول زارعی، استادیار، گروه مهندسی مرتع و آبخیزداری، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فسا؛ محمدمهدی مقیمی، استادیار، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فسا نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی، RDI اصلاح شده ، SPEI ، فراوانی خشکسالی، شدت خشکسالی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 698 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از جمله مهمترین پارامترهای موثر بر تشدید اثرات خشکسالی فراوانی وقوع خشکسالی می باشد. در مطالعه حاضر اقدام به بررسی شدت خشکسالی و فراوانی وقوع آن در ایستگاه تهران بر مبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI در مقیاس زمانی یک ماهه گردید. در این راستا از پارامتر های اقلیمی ماهانه ایستگاه تهران شامل متوسط بارندگی، متوسط حداقل و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فراوانی وقوع کلاس های مختلف خشکسالی برمبنای شاخص های RDI اصلاح شده و SPEI) مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک تهران) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.