سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,657

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSE10_030

Index date: 21 March 2009

ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی abstract

لایه نازک CdTe با گاف انرژی مستقیم 1.48ev به عنوان یک لایه جاذب در سلول های خورشیدی کاربرد روزافزونی پیدا کرده است. از جمله مزایای سلول خورشیدی بر پایه لایه جاذب CdTe نسبت به انواع سیلیکونی می توان به حساس نبودن در مقابل زاویه تابش نور خورشید و حساس نبودن نسبت به تغییرات درجه حرارت اشاره کرد. روش های گوناگونی برای تولید این لایه نازک وجود دارد. در این تحقیق به دو روش HVD,CSS لایه نشانی لایه های نازک نانومتری CdTe با ضخامت های مختلف انجام شده است. از جمله عوامل موثر در کاراریی سلول خورشیدی ساخته شده از CdTe ضخامت این لایه می باشد. بنابراین با استفاده از شبیه سازی عددی تاثیر ضخامت لایه ها بر کارایی سلول خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت و شرایط لایه بهینه پیشنهاد می گردید.

ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی Keywords:

سلول خورشیدی , لایه نازک , تصعید در فاصله نزدیک , تبخیر حرارتی در خلا , شبیه سازی , کادمیوم تلوراید.

ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی authors

حمیدرضا فلاح

گروه فیزیک، دانشگاه اصفهان

محمدجواد وحید

گروه فیزیک ، دانشگاه اصفهان

محسن قاسمی

گروه فیزیک، دانشگاه اصفهان

حامد مدایم زاده

گروه فیزیک ، دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جواد وحید، حمیدرضا فلاح، شبیه سازی سلول خورشیدی CdTe/CdS نانومتری، ...
.........:.... _ .....[... _ _ ... ~ ~ م~ ~ ...
S.H. Demtsu, J.R. Sites, Proc. 31st IEEE Photovoltaics Specialists Conf., ...
J. Portmans, Thin film solar cells, Wiley& Sons, Ltd, p.288, ...
A. Morales, Solar Energy Materials, 90, 678-685, (2006). ...
M. Burgelman, P. Nollet, S. Degrave, Thin Solid Films, p. ...
Wu X et al., Conf. Rec. 28th IEEE Photovoltaic Specialist ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی" توسط حمیدرضا فلاح، گروه فیزیک، دانشگاه اصفهان؛ محمدجواد وحید، گروه فیزیک ، دانشگاه اصفهان؛ محسن قاسمی، گروه فیزیک، دانشگاه اصفهان؛ حامد مدایم زاده، گروه فیزیک ، دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار ملی مهندسی سطح و عملیات حرارتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلول خورشیدی، لایه نازک، تصعید در فاصله نزدیک، تبخیر حرارتی در خلا، شبیه سازی ، کادمیوم تلوراید. هستند. این مقاله در تاریخ 1 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1657 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لایه نازک CdTe با گاف انرژی مستقیم 1.48ev به عنوان یک لایه جاذب در سلول های خورشیدی کاربرد روزافزونی پیدا کرده است. از جمله مزایای سلول خورشیدی بر پایه لایه جاذب CdTe نسبت به انواع سیلیکونی می توان به حساس نبودن در مقابل زاویه تابش نور خورشید و حساس نبودن نسبت به تغییرات درجه حرارت اشاره کرد. روش های گوناگونی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ساخت لایه نازک نانومتری CdTe با روش های HVD,CSS و بهینه سازی ضخامت آن برای کاربردهای فوتوولتایی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.