سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 414

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FNCSD01_028

Index date: 26 February 2018

خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست abstract

سرزمین ایران از نظر بوم شناسی در منطقه خشک قرار داشته ودو عامل اصلی ومسلط طبیعی : الف:خشکی محیط و ب: کوهستانی بودن سرزمین عوامل اصلی تشکیل دهنده آن هستند. دوگانگی سیمای سرزمین ایران ناشی از موقعیت جغرافیایی فلات ایران بوده که از یک سو در کمربند خشک دنیای قدیم قرار داشته واز سوی دیگر به زنجیره کوهستانی آسیا متصل است. محدودیت های اقلیمی ناشی ازبیابان در برخورد با سیمای کوهستانی جبران شده ومحیطی زیبا ودلنشین را ایجاد می نماید .کوهنوردی، وزرشی است در دل طبیعت، و به همین دلیل کوهنوردان غالبا شیفتگان طبیعت و نسبت به تغییرات آن حساس هستند. کوه ها نیز برخلاف تصور بیشتر آدمیان که آن ها را استوار و تغییر ناپذیر می دانند، در واقع بسیار حساس و شکننده هستند. به این ترتیب می توان گفت که کوه و کوهنورد دو موجود حساس هستند که رابطه ی نزدیکی با هم دارند، و کوهنورد در مقام عنصر آگاه این رابطه، می تواند نقش فعالی(حداقل) در تبیین اوضاع زیستی کوهستان باشد.حفاظت از کوهستان به خاطر تضمین برقراری آبخیزها و بقای حیات وحش و حفظ زیبایی با شکوه این تفرجگاه های بی مانند وظیفه ی سازمان های دولتی و تک تک استفاده کنندگان از کوه به ویژه کوهنوردان است. هدف ما در این مقاله بررسی زیست بوم کوه ونقش کوه وکوهنورد در دسترسی به محیطی دلنشین با بهره گیری از اصول بوم شناسی وحفظ محیط زیست است

خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست Keywords:

خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست authors

سپیده آفتاب

دانشجوی کارشناسی ارشد ارزیابی وآمایش سرزین

شکوفه آفتاب

کارشناس ارشد تاریخ جهان

مقاله فارسی "خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست" توسط سپیده آفتاب، دانشجوی کارشناسی ارشد ارزیابی وآمایش سرزین؛ شکوفه آفتاب، کارشناس ارشد تاریخ جهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی گسترش علم کوهنوردی در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کوه، زیست بوم، محیط زیست، ورزش، خیزها هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 414 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سرزمین ایران از نظر بوم شناسی در منطقه خشک قرار داشته ودو عامل اصلی ومسلط طبیعی : الف:خشکی محیط و ب: کوهستانی بودن سرزمین عوامل اصلی تشکیل دهنده آن هستند. دوگانگی سیمای سرزمین ایران ناشی از موقعیت جغرافیایی فلات ایران بوده که از یک سو در کمربند خشک دنیای قدیم قرار داشته واز سوی دیگر به زنجیره کوهستانی آسیا متصل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خوانش بوم شناسی کوهستان وبررسی رابطه کوهنوردیبا ایجاد فضای پاک درمحیط زیست با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.