سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 560

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEOO05_025

Index date: 26 February 2018

ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی abstract

این مقاله به بررسی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال در دامنه جنوبی رشته کوه های بینالود پرداخته است. بینالود به دلیل موقعیت خاصزمین ساختی خود از لحاظ تکتونیکی در وضعیت فعال قرار دارد. در این پژوهش با استفاده از رقومی سازی نقشه های توپوگرافی به مقیاس 1:50000 ، نقشه (DEM) منطقه تهیه و با استفاده از این نقشه و تصاویر ماهواره ای و عکس های هوایی منطقه محدوده مخروط افکنه ها و حوضه های آبریز آنها تعیین و در مرحله بعد ویژگی های مورفومتریک و ژیومورفولوژیک آنها با استفاده از نرم افزارهای GIS و ژیوماتیک استخراج گردید. شاخص های مورفوتکتونیکی مورد بررسی مخروط های منطقه شامل شاخص سینوسی شدن جبهه کوهستان در راس مخروط ها (smf)، شاخص نسبت پهنای کف دره به ارتفاع دره بالادست مخروط (Vf)، شاخص تقارن مخروط افکنه (AF)، شاخص ضریب مخروط گرایی و تکتونیک فعال می باشد. با توجه به نتایج مربوط به محاسبات شاخص های مورفوتکتونیکی مخروط افکنه های دامنه های بینالود جنوبی مشخص گردید که تکتونیک فعال در منطقه وجود دارد و شدت آن در بخش غربی این منطقه یعنی از مخروط افکنه گرینه به طرف درود و بوژان بیشتر است. از نظر موقعیت و تقسیمات کشوری شرق این منطقه جزء شهرستان مشهد و بخش غربی آن در نیشابور و شهر جدید بینالود واقع شده است . از نظر موقع ریاضی، بین عرض جغرافیایی ( 56°35 تا 40°36) شمالی و طول جغرافیایی ( 58°29 تا 92°59) بلندترین نقطه منطقه مطالعاتی در خط الراس بینالود با 3307 متر و پست ترین نقطه آن در جنو غر منطقه 1135 متر ارتفاع دارد.

ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی Keywords:

ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی authors

جعفر رکنی

دانشجوی دکتری ژیومورفولوژی ،دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ، ایران

محسن رضایی عارفی

دانشجوی دکتری ژیومورفولوژی، دانشگاه حکیم سبزواری ،سبزوار

محمدعلی زنگنه اسدی

دانشیار ژیومورفولوژی دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران

مرتضی رضایی عارفی

کارشناسی ارشد ژیومورفولوژی، دانشگاه حکیم سبزواری ،سبزوار

مقاله فارسی "ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی" توسط جعفر رکنی، دانشجوی دکتری ژیومورفولوژی ،دانشگاه فردوسی مشهد ،مشهد ، ایران؛ محسن رضایی عارفی، دانشجوی دکتری ژیومورفولوژی، دانشگاه حکیم سبزواری ،سبزوار؛ محمدعلی زنگنه اسدی، دانشیار ژیومورفولوژی دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران؛ مرتضی رضایی عارفی، کارشناسی ارشد ژیومورفولوژی، دانشگاه حکیم سبزواری ،سبزوار نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی ژئومورفولوژی و چالش های محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مورفوتکتونیک، نیوتکتونیک فعال، مخروطه افکنه، بینالود جنوبی، شاخص های ژیومورفوتکتونیکی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 560 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله به بررسی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال در دامنه جنوبی رشته کوه های بینالود پرداخته است. بینالود به دلیل موقعیت خاصزمین ساختی خود از لحاظ تکتونیکی در وضعیت فعال قرار دارد. در این پژوهش با استفاده از رقومی سازی نقشه های توپوگرافی به مقیاس 1:50000 ، نقشه (DEM) منطقه تهیه و با استفاده از این نقشه و تصاویر ماهواره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی مورفوتکتونیک و نیوتکتونیک فعال مخروطه افکنه های بینالود جنوبی با استفاده از شاخص های ژیومورفوتکتونیکی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.