سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 712

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HGSP02_006

Index date: 26 February 2018

بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae abstract

کنه های خانواده Laelapidae متعلق به بالا خانواده Dermanyssoidea و راسته میان استیگمایان، دارای انتشار جهانی هستند. گونه های متعلق به این خانواده از بندپایان نماتدها و دیگر بی مهرگان تغذیه می کنند. این کنه ها در انتهای زنجیر غذایی در خاک قرار می گیرند. به علاوه با داشتن پراکنش جهانی و فراوانی زیاد و رفتار تغذیه ای شکارگری، می توانند شاخص خوبی برای بررسی شرایط محیطی باشد. در طول بررسی های صورت گرفته در سال های ۱۳۹۵-۱۳۹۴ به منظور شناسایی کنه های راسته Mesostigmata مرتبط با درختان انبه نمونه برداری هایی از خاک و اندام های هوایی درختان ا نبه شهرستان میناب در استان هرمزگان صورت گرفت که جمعا تعداد ۲۲ گونه متعلق به یازده خانواده از کنه های این راسته جمع آوری گردید که از این تعداد خانواده های جمع آوری شده بیشترین تنوع گونه یی به خانواده Laelapidae تعلق داشت خانواده های شناسایی شده به شرح زیر می باشد.

بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae Keywords:

بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae authors

پرستو دولتی

دانشجوی کارشناسی ارشد حشره شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شیراز

هادی استوان

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شیراز

مقاله فارسی "بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae" توسط پرستو دولتی، دانشجوی کارشناسی ارشد حشره شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شیراز؛ هادی استوان، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شیراز نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهشی توسعه و ترویج در کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ؛Laelapidae، میان استیگمایان، انبه، میناب هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 712 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که <p>کنه های خانواده Laelapidae متعلق به بالا خانواده Dermanyssoidea و راسته میان استیگمایان، دارای انتشار جهانی هستند. گونه های متعلق به این خانواده از بندپایان نماتدها و دیگر بی مهرگان تغذیه می کنند. این کنه ها در انتهای زنجیر غذایی در خاک قرار می گیرند. به علاوه با داشتن پراکنش جهانی و فراوانی زیاد و رفتار تغذیه ای شکارگری، می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خانواده کنه های (Acari: Mesostigmata) در باغ های انبه میناب و بیشترین تنوع گونه یی متعلق به خانواده Lalepidae با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.