سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,098

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUSROCWC01_143

Index date: 8 April 2009

آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه) abstract

در هر آنالیز ریسک خشکسالی، دو مولفه اساسی مورد بررسی قرار می گیرد: الف) تعیین امید ریاضی فاصله زمانی بین رخدادهای خشکسالی های بحرانی (دوره بازگشت)، ب)تعیین توزیع احتمال فاصله بین خشکسالی های بحرانی (ریسک خشکسالی). در این مطالعه خشکسالی بحرانی به عنوان خشکسالی هایی که سختی (مجموع کمبود بارندگی زیر آستانه معین) آنها از آستانه مشخصی بزرگتر باشد. تعریف گردید. پایش خشکسالی بااستفاده از شاخص بارش استاندارد (SPI) و برمبنای سری های تاریخی و مصنوعی مجموع بارندگی در مقیاس های زمانی سالانه وماهانه در ایستگاه کرمانشاه به انجام رسید. سپس، توزیع احتمال سختی خشکسالی به ازای تداوم معین برای سری های زمانی تاریخی و مصنوعی شاخص بارش استاندارد تحلیل شد. برمبنای توزیع های احتمال بدست آمده آنالیز ریسک خشکسالی در ایستگاه کرمانشاه به انجام رسید. یافته های تحقیق نشان داد: الف) ارزیابی های ریسک سختی خشکسالی بر مبنای سری های تاریخی SPI در مقیاس های ماهانه و سالانه انطباق کافی بر نتایج بدست آمده از سری های مصنوعی را ندارد. از اینرو، در تحلیل ریسک خشکسالی لازم است از سری های مصنوعی به جای سری تاریخی استفاده کرد.ب) دوره بازگشت های نظری سختی خشکسالی برمبنای سری ماهانه SPI (درمقایسه با سری سالانه) انطباق بهتری بر دوره بازگشت های مشاهده شده دارند.

آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه) Keywords:

آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه) authors

جواد بذرافشان

کرج، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده مهندسی آب و خاک ، گروه مهندس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بذرافشان، ج.، خلیلی، ع.، هورفر، ع.، ترابی، ص.، و حجام، ...
بحران آب در کشاورزی و منابع طبیعی _ آبان ماه ...
Yevjevich, V., 1967., Hydro. Paper 23, Colorado State University, Fort ...
Vogel, R. M., J. Water Resour. PIng. and Mgmt., ASCE, ...
Shiau, J., Shen, H.W., J. Water Res. Planning and Man ...
Bonaccorso, B., Cancelliere, A., Rossi, G., Stochastic Envi ronmental Research ...
McKee, T. B., Doesken, N. J. and Kleist, J., Eight ...
Patel, N.R., Chopra, P., and Dadhwal, V.K., Meteorolog ical Applications, ...
St6ckle, C.O., Campbell, G.S., and Nelson, R., Biological Systems Engineering ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه)" توسط جواد بذرافشان، کرج، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده مهندسی آب و خاک ، گروه مهندس؛ صدیقه ترابی؛ علی خلیلی؛ عبدالحسین هورفر نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی بحران آب در کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سختی خشکسالی، ریسک خشکسالی، شاخص بارش استاندارد، کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 19 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2098 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در هر آنالیز ریسک خشکسالی، دو مولفه اساسی مورد بررسی قرار می گیرد: الف) تعیین امید ریاضی فاصله زمانی بین رخدادهای خشکسالی های بحرانی (دوره بازگشت)، ب)تعیین توزیع احتمال فاصله بین خشکسالی های بحرانی (ریسک خشکسالی). در این مطالعه خشکسالی بحرانی به عنوان خشکسالی هایی که سختی (مجموع کمبود بارندگی زیر آستانه معین) آنها از آستانه مشخصی بزرگتر باشد. تعریف ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله آنالیز ریسک سختی خشکسالی هواشناسی برمبنای داده های مستقل و وابسته زمانی بارندگی(مطالعه موردی: ایستگاه سرارود کرمانشاه) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.