سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل مدل های بقای کاکس برای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 437
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBCMED08_261

Index date: 18 April 2018

تحلیل مدل های بقای کاکس برای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی abstract

مقدمه و اهداف : در بسیاری از تحقیقات پزشکی، با هدف بررسی توزیع بقای بیماران سرطانی بر اساس گروه بندیهای جمعیتی و کلینیکی از رگرسیون کاکس استفاده می شود . هدف از مطالعه حاضر تحلیل مدلهای بقای کاکسبرای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان سینه از مرکزگزارشات ثبت سرطان ایالت بریتیش کلمبیا (BCCR) می باشد.روش کار :اطلاعات این مطالعه متعلق به یک مطالعه از 15830 بیمار مبتلا به سرطان سینه است. تمامی زنان مبتلابه سرطان پستان در کشور کانادا که در سال های 1990 تا 2010 سرطان در آن ها تشخیص داده شده و مورد پیگیریقرار گرفته اند را شامل می شود. برای تحلیل اثر درمان، داده ها را در هشت زیر گروه جداگانه که شامل چهار مرحلهبیماری و دو گروه سنی 50 سال و کمتر و بالای 50 سال تقیسم کردیم. سپس مدل کاکس در هشت زیر گروه برازشداده شد.نتایج: یافته ها نشان می دهد در مرحله 1 بیماری و گروه سنی 50 سال و کمتر، بیشترین نسبت خطر مربوط بهپرتودرمانی (HR=CI: 1.5-4.7)؛ 2.7: و درگروه سنی بالای 50 سال، مربوط به اثر متقابل شیمی درمانی و گیرنده هورمون مثبت (HR=3.4; CI: 1.7-6.6) است. در مرحله 2 بیماری و هر دو گروه سنی، بیشترین نسبت خطر مربوط به پرتودرمانی به ترتیب برابر با (=HR=2.1 HR)؛ (; CI: 1.2-4.2)2.3 ; CI: 1.8-2.5 می باشد. در مرحله 3 بیماری و گروه سنی 50 سال و کمتر، هیچ یک از متغیرها معنادار نشدند. در مرحله 3 بیماری و گروه سنی بالای 50 سال، بیشترین نسبت خطر مربوط به عمل جراحی (HR=0 CI: 0.37-0.72)؛ 52 می باشد. در مرحله 4 بیماری و گروه سنی 50 سال و کمتر هیچ یک از متغیرها معنادار نشدند و در گروه سنی بالای 50 سال، بیشترین نسبت خطر مربوط به عمل جراحی (HR=0 (CI:0.5-0.81؛63 می باشد. نتیجه گیری : در مجموع یافته های مطالعه حاضر نشان می دهد در مراحل 1 و 2 بیماری، پرتودرمانی، هورمون درمانی، شیمی درمانی هچنین افراد شیمی درمانی شده با گیرنده هورمون مثبت و منفی با کاهش بقا مرتبط اند. اما در در مراحل 3 و 4 بیماری، عمل جراحی و گیرنده هورمون با افزایش بقای بیماران مرتبط هستند.

تحلیل مدل های بقای کاکس برای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی Keywords:

مدل کاکس , مدل کاکس طبقه بندی شده , سرطان سینه , نوع درمان

تحلیل مدل های بقای کاکس برای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی authors

علیرضا ابدی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

پروین یاوری

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

منیره دهقانی آرانی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

مقاله فارسی "تحلیل مدل های بقای کاکس برای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی" توسط علیرضا ابدی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ پروین یاوری، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ منیره دهقانی آرانی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی سرطان پستان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل کاکس، مدل کاکس طبقه بندی شده، سرطان سینه، نوع درمان هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 437 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه و اهداف : در بسیاری از تحقیقات پزشکی، با هدف بررسی توزیع بقای بیماران سرطانی بر اساس گروه بندیهای جمعیتی و کلینیکی از رگرسیون کاکس استفاده می شود . هدف از مطالعه حاضر تحلیل مدلهای بقای کاکسبرای زنان مبتلا به سرطان سینه براساس روش های مختلف درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان سینه از مرکزگزارشات ثبت سرطان ایالت بریتیش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سرطان طبقه بندی شده است.