سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,519

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC06_165

Index date: 5 May 2009

بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی abstract

همه ساله پلهای زیادی در اثر آبشستگی پایه های آنها در اثر جریان آب در رودخانه ها تخریب می شود. تا کنون راههای زیادی جهت مقآبله با آبشستگی به کار گرفته شده است. این روشها در دودسته عمده ی افزایش مقاومت مواد موجود در بستر مانند استفاده از سنگچین و کاهش اثر عوامل فرسایش که مهمترین آنها استفاده از طوق و شکاف است قرار می گیرد. بزرگترین مشکل دسته دوم آن است که به طور کامل آب شستگی را از بین نمی برد و گاهاً ناحیه آب شستگی را وسعت می دهد. در این مقاله ضمن مشاهداتی اثر طوق های قبلی بر آب شستگی (دایره ای با قطر 2 و 3 برآبر قطر پایه) با تغییر شکل طوق سعی بر آن شده که این عمق را به حداقل برسانیم. مدل به صورت فیزیکی با مقیاس مناسب ساخته شده و آزمایش گردید نتایج نشان می دهد که در طرح پیشنهادی عمق ماکزیمم برآبر با 61 درصد حالت بدون طوق و زمان تعادل 213 درصد افزایش یافته است اگر چه میزان کاهش عمق در طرح پیشنهادی نسبت به حالت طوق 3 برآبر معمولی به طور قآبل توجه افزایش نیافته است ولی زمان تعادل به میزان بسیار زیادی افزایش یافته است.

بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی Keywords:

بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی authors

محمد بلوچی

کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

محمدرضا چمنی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی اصفهان

محمدکریم بیرامی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پارسابصیر، ه. (1383)، "حفاظت پایه‌های پل در مقابل آب‌شستگی موضعی ...
Breusers, H. N. C, Raudkivi. A. J. (1991), *Scouring.?, 2" ...
Raudkivi, A. J. (1998), _ Boundary Hydraulics.?, A. A. Balkema, ...
Chew, Y. M. (1992), ،Scour protection at bridge piers, ', ...
Kumar, V., Ranga Raju, K. G., Vittal, N.(1999), ،Reduction of ...
Zarrati, A. M., Nazariha, M. and Mashahir, M. B. (2006), ...
Alabi, . P. D. (2006), ،Time development of local Scour ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی" توسط محمد بلوچی، کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمدرضا چمنی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمدکریم بیرامی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران - دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب شستگی، پایه پل، طوق هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1519 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همه ساله پلهای زیادی در اثر آبشستگی پایه های آنها در اثر جریان آب در رودخانه ها تخریب می شود. تا کنون راههای زیادی جهت مقآبله با آبشستگی به کار گرفته شده است. این روشها در دودسته عمده ی افزایش مقاومت مواد موجود در بستر مانند استفاده از سنگچین و کاهش اثر عوامل فرسایش که مهمترین آنها استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر تغییر شکل طوق بر روند و میزان آبشستگی موضعی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.