سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 445

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_490

Index date: 11 May 2018

اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum abstract

ریحان گیاهی یکساله بوده و دارای ارزش غذایی و دارویی فراوانی میباشد و در صنایع غذایی، عطرسازی و صنایع آرایشی بهداشتی کاربردهای فراوانی دارد. در پژوهش حاضر،تاثیر تیمار تریاکانتانول Tria بر میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و مقدار فنل و فلاونویید مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در سه تکرار و سه سطح مختلف از Tria انجام گرفت. تیمارهای به کار رفته شامل غلظت های 0و2/5و25 میلی گرم از Tria بود. نتایج به دست آمده نشان داد که تیمارهای اعمال شده اثر معنی داری بر میزان فعالیت آنزیم PPO در مقایسه با شاهد نداشتند. اثر Tria بر میزان فنل و فلاونویید در گیاهان تیمار شده در مقایسه با شاهد معنیدار بود و بیشترین میزان آنها در تیمارهای T3 برای فنل وبرای فلاونویید حاصل شد.

اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum Keywords:

ریحان , تریاکانتانول , فنل , فلاونویید , آنزیم پلی فنل اکسیداز

اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum authors

ندا مهری

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه تبریز

سعیده علیزاده سالطه

استادیار گروه باغبانی، دانشگاه تبریز.

فریبرز زارع نهندی

استادیار گروه باغبانی، دانشگاه تبریز.

حبیب دواتی کاظم نیا

مربی گروه باغبانی، دانشگاه تبریز

مقاله فارسی "اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum" توسط ندا مهری، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه تبریز؛ سعیده علیزاده سالطه، استادیار گروه باغبانی، دانشگاه تبریز.؛ فریبرز زارع نهندی، استادیار گروه باغبانی، دانشگاه تبریز.؛ حبیب دواتی کاظم نیا، مربی گروه باغبانی، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریحان، تریاکانتانول، فنل، فلاونویید، آنزیم پلی فنل اکسیداز هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 445 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ریحان گیاهی یکساله بوده و دارای ارزش غذایی و دارویی فراوانی میباشد و در صنایع غذایی، عطرسازی و صنایع آرایشی بهداشتی کاربردهای فراوانی دارد. در پژوهش حاضر،تاثیر تیمار تریاکانتانول Tria بر میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و مقدار فنل و فلاونویید مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در سه تکرار و سه سطح مختلف از Tria انجام ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر تیمار تریاکانتانول بر روی میزان فنل، فلاونویید و فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در گیاه ریحان دارویی Ocimum minimum با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.