سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,285

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DOFPI01_010

Index date: 1 June 2018

اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض abstract

بارداری یک دوره‎ با اهمیت و البته بحرانی در زندگی هر زنی محسوب می‎شود، چرا که از یک سو از این دوران لذت برده و از سویی دیگر دچار تغییرات مهم آناتومیکی، فیزیولوژیکی و روانی شده که تطابق با این همه تغییرات برای وی دشوار است .یکی از تغییرات روانی شایع در طول بارداری، اضطراب است که عواقب زیادی را برای مادر و فرزند وی به دنبال دارد. هدف از انجام این مطالعه، بررسی اضطراب دوران بارداری، عوامل موثر بر آن و اثرات آن بر مادر و کودک است. در این مطالعه مروری، با بررسی منابع کتابخانه‎ای و پایگاه‎های الکترونیکی و استفاده از کلید واژه‎های اضطراب، بارداری، نوزاد و سلامت روان مروری جامع صورت گرفت. مواردی که با هدف مطالعه سازگار بود انتخاب و با بازخوانی عمیق آن‎ها مقاله تدوین شد. اضطراب در دوران بارداری به ویژه در سه ماهه سوم در سطح بالایی است که عوامل مختلفی چون بارداری ناخواسته، سابقه قبلی فرزند مرده، سابقه سقط جنین، نخست‎زا بودن، حمایت ناکافی همسر، سن، تحصیلات و رضایت زناشویی پایین در بروز آن نقش دارند. اضطراب بارداری علاوه بر داشتن عواقب منفی بر خود مادر و روند زایمان، بر حال و آینده کودک هنوز متولد نشده وی نیز تاثیر می‎گذارد. این کودکان معمولا با وزن کم و نمره آپگار پایین متولد می‎شوند و امکان پذیرش‎های بیمارستانی در بخش‎های مراقبت ویژه نوزادان و یا بخش‎های دیگر به علت بیماری‎های عفونی و اسهالی بیشتر است. یافته‎های حاصل از پژوهش، اثرات منفی اضطراب بارداری بر مادر و فرزند وی، لزوم ایجاد برنامه‎های حمایتی و آموزشی، همچنین شناسایی مادران تحت استرس وآموزش چگونگی تعدیل و مقابله با استرس‎های دوران بارداری را مطرح می‎کند. با رفع مشکل، می‎توان از خطرات احتمالی بعدی که تعدادی ازآن‎ها شناخته شده و تعدادی ناشناخته است وممکن است نه تنها ادامه زندگی کودک، بلکه تداوم خانواده را با مشکل مواجه سازد، جلوگیری کرد.

اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض Keywords:

اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض authors

شیلان عزیزی

کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، گروه پرستاری، بندرعباس، ایران

فردوس پلارک

کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دزفول، گروه پرستاری، دزفول، ایران

مقاله فارسی "اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض" توسط شیلان عزیزی، کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، گروه پرستاری، بندرعباس، ایران؛ فردوس پلارک، کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دزفول، گروه پرستاری، دزفول، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جایگاه زنان در سند چشم انداز 20ساله ایران 1404 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اضطراب، بارداری، سلامت روان، نوزاد هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1285 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بارداری یک دوره‎ با اهمیت و البته بحرانی در زندگی هر زنی محسوب می‎شود، چرا که از یک سو از این دوران لذت برده و از سویی دیگر دچار تغییرات مهم آناتومیکی، فیزیولوژیکی و روانی شده که تطابق با این همه تغییرات برای وی دشوار است .یکی از تغییرات روانی شایع در طول بارداری، اضطراب است که عواقب زیادی را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اضطراب در زنان باردار: علل و عوارض با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.