سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی بر عملکرد پلاسمایی در کنترل حباب جدایش جریان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 475

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLASMA04_004

Index date: 1 June 2018

اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی بر عملکرد پلاسمایی در کنترل حباب جدایش جریان abstract

در این پژوهش با استفاده از یک عملگر پلاسمای دی بی دی در ولتاژ و فرکانسهای مختلف، جریان جداشده از سطح ایرفویل توربین باد 25-DU در زوایای برخورد بالا کنترل می شود. رینولدز جریان سیال 106 و سرعت جریان آزاد 14 متر بر ثانیه است. هدف از این مطالعه بررسی اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی به عملگر در کنترل حباب جدایش جریان است. برای شبیه سازی اثر عملگر پلاسمایی در اندرکنش آن با جریان سیال از مدل ارتقا یافته Split - Potential استفاده شده است. در این مدل اثر عملگر پلاسمایی با حل دو معادله پتانسیل الکتریکی و میدان پلاسما و با به کارگیری معادله نیروی حجمی لورنتز به دست می آید. نیروی حجمی به دست آمده به عنوان ترم های چشمه به معادلات مومنتوم جریان سیال افزوده می شوند. حلگر جریان سیال و مدل پدیده ای با نتایج معتبر آزمایشگاهی مقایسه و اعتبارسنجی شده است. نتایج نشان می دهد که به کارگیری عملگر پلاسمایی در ایجاد بار آیرودینامیکی مطلوب بر روی تیغه توربین باد به خصوص در سرعت های کم باد بسیار مفید می باشد. همچنین افزایش اثر عملگر پلاسمایی با افزایش ولتاژ به صورت پیوسته و از بین رفتن اثر فرکانس با افزایش آن از حد مشخصی گزارش می شود.

اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی بر عملکرد پلاسمایی در کنترل حباب جدایش جریان authors

جواد ابراهیمی

کارشناس ارشد دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

عباس امیدی

استادیار دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف

مقاله فارسی "اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی بر عملکرد پلاسمایی در کنترل حباب جدایش جریان" توسط جواد ابراهیمی، کارشناس ارشد دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف؛ عباس امیدی، استادیار دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مهندسی و فیزیک پلاسما پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 475 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش با استفاده از یک عملگر پلاسمای دی بی دی در ولتاژ و فرکانسهای مختلف، جریان جداشده از سطح ایرفویل توربین باد 25-DU در زوایای برخورد بالا کنترل می شود. رینولدز جریان سیال 106 و سرعت جریان آزاد 14 متر بر ثانیه است. هدف از این مطالعه بررسی اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی به عملگر در کنترل حباب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر ولتاژ و فرکانس اعمالی بر عملکرد پلاسمایی در کنترل حباب جدایش جریان با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.