سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی راهبردهای رویکرد منطقه گرایی در طراحی فضاهای فرهنگی، مطالعه موردی: شهر رشت

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 501
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONARCIT01_003

Index date: 23 June 2018

بررسی راهبردهای رویکرد منطقه گرایی در طراحی فضاهای فرهنگی، مطالعه موردی: شهر رشت abstract

فضاهای فرهنگی مکانی مناسب برای وقوع تعاملات اجتماعی و نیز برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های ملی و محلی، به جهت آشنایی هر چه بیشتر مردم با سنت ها، هویت و فرهنگ غنی گذشته خود می باشند. باوجودآنکه که معماری به عنوان یک پدیده اجتماعی از فرهنگ نشات گرفته و بر آن تاثیر می گذارد، فضاهای فرهنگی موجود نتوانسته اند به خوبی پاسخگوی بروز این تعامل دوسویه باشند. از جمله رویکردهایی که موجب جذب بیشتر مردم به فضاهای فرهنگی و ایجاد حس تعلق و تعامل هرچه بیشتر در آنان می گردد، نگرش منطقه گرایی می باشد. رویکرد منطقه گرایی می کوشد ارتباط موثری میان بستر فرهنگی و ویژگی های شاخص معماری یک منطقه خاص برقرار ساخته و درعین حال از فناوری و پیشرفت های به روز برای خلق فضاهایی با هویت و اصالت بهره گیرد. این پژوهش درصدد ارایه راهکارهایی است که بتوان از چنین دیدگاهی برای خلق و توسعه فضاهای فرهنگی انتاج نموده و برای اقلیم گیلان و شهرستان رشت مدنظر قرارداد.

بررسی راهبردهای رویکرد منطقه گرایی در طراحی فضاهای فرهنگی، مطالعه موردی: شهر رشت Keywords:

بررسی راهبردهای رویکرد منطقه گرایی در طراحی فضاهای فرهنگی، مطالعه موردی: شهر رشت authors

محمد گودرزوندچگینی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری، واحد فومن، دانشگاه آزاد اسلامی، فومن، ایران

سیده مامک صلواتیان

عضو هیات علمی گروه معماری، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران

مقاله فارسی "بررسی راهبردهای رویکرد منطقه گرایی در طراحی فضاهای فرهنگی، مطالعه موردی: شهر رشت" توسط محمد گودرزوندچگینی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری، واحد فومن، دانشگاه آزاد اسلامی، فومن، ایران؛ سیده مامک صلواتیان، عضو هیات علمی گروه معماری، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی، رشت، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های نوین در معماری با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرهنگ، معماری، منطقه گرایی، فضاهای فرهنگی هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 501 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فضاهای فرهنگی مکانی مناسب برای وقوع تعاملات اجتماعی و نیز برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های ملی و محلی، به جهت آشنایی هر چه بیشتر مردم با سنت ها، هویت و فرهنگ غنی گذشته خود می باشند. باوجودآنکه که معماری به عنوان یک پدیده اجتماعی از فرهنگ نشات گرفته و بر آن تاثیر می گذارد، فضاهای فرهنگی موجود نتوانسته اند ... .