سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقش حیاط مرکزی با الگوی باغ ایرانی در خوانایی فضاهای آموزشی نمونه موردی: مدرسه عالی مدیریت (دانشگاه امام صادق)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 583
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONARCIT01_009

Index date: 23 June 2018

بررسی نقش حیاط مرکزی با الگوی باغ ایرانی در خوانایی فضاهای آموزشی نمونه موردی: مدرسه عالی مدیریت (دانشگاه امام صادق) abstract

در فضاهای آموزشی، دو گونه فضاهای باز و بسته از اهمیت برخوردارند و ارتباط میان این دو فضای مکمل نیز بسیار با اهمیت است.یکی از مهم ترین فضاهای موجود در فضاهای آموزشی ،کلاس های درس هستند که چگونگی ارتباط آن ها با فضاهای باز و همچنین چیدمان آن ها در کنار یکدیگر به دلیل تعدد آن ها در یک مدرسه نقش بسیار تاثیرگذاری در طراحی فضا خواهد داشت.مساله تحقیق حاضر،این است که چه ارتباط هایی بین ویژگی های شناختی و پیکره بندی فضایی محیط مصنوع وجود دارد و همچنین بررسی اینکه طرح فضای آموزشی با الگوی باغ ایرانی به چه میزان می تواند باعث افزایش کیفیت محیط شود و این ویژگی فضایی ، چگونه بر خوانایی محیط می تواند تاثیر بگذارد. همچنین تلاش شده است تا با دستیابی به الگوی بهینه ارتباطی میان کلاس درس و فضاهای بیرونی به پیشنهاداتی برای چیدمان فضایی رایج در فضاهای آموزشی دست یافت.

بررسی نقش حیاط مرکزی با الگوی باغ ایرانی در خوانایی فضاهای آموزشی نمونه موردی: مدرسه عالی مدیریت (دانشگاه امام صادق) Keywords:

بررسی نقش حیاط مرکزی با الگوی باغ ایرانی در خوانایی فضاهای آموزشی نمونه موردی: مدرسه عالی مدیریت (دانشگاه امام صادق) authors

ریحانه حسین زاده

دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

حمزه غلامعلی زاده

استادیار و عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه گیلان

مقاله فارسی "بررسی نقش حیاط مرکزی با الگوی باغ ایرانی در خوانایی فضاهای آموزشی نمونه موردی: مدرسه عالی مدیریت (دانشگاه امام صادق)" توسط ریحانه حسین زاده، دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ حمزه غلامعلی زاده، استادیار و عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های نوین در معماری با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خوانایی ،فضای آموزشی ، الگوی باغ ایرانی ، روان شناسی محیط هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 583 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در فضاهای آموزشی، دو گونه فضاهای باز و بسته از اهمیت برخوردارند و ارتباط میان این دو فضای مکمل نیز بسیار با اهمیت است.یکی از مهم ترین فضاهای موجود در فضاهای آموزشی ،کلاس های درس هستند که چگونگی ارتباط آن ها با فضاهای باز و همچنین چیدمان آن ها در کنار یکدیگر به دلیل تعدد آن ها در یک مدرسه ... .