سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیرطراحی فضاهای آموزشی بر فرآیند یادگیری دانش آموزان

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 473
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONARCIT01_023

Index date: 23 June 2018

تاثیرطراحی فضاهای آموزشی بر فرآیند یادگیری دانش آموزان abstract

امروزه توجه به آموزش و پرورش و اعتلای آن از الزامات استراتژیک هرکشوری محسوب می شود. وجود تابناکی و طربناکی از جمله شاخص های توسعه کیفی در نظام آموزشی محسوب می شود. به یقین خلاقیت از بایسته های جهش در ساختار آموزش و پرورش محسوب می شود و این مهم می باید در کلان و خرد ابعاد آن پیوسته احساس شود. وجود ایده های نو در راستای بالندگی نسل نو از الزامات غیر قابل چشم پوشی است. یکی از مواردی که به غنا و قدرت فضاهای آموزشی می افزاید استفاده از ظرفیت معماری برای طراحی خلاقانه فضاهاست تا از این رهگذربه ارتقاء روح مکان منجرشود و ایشان را در تعلق خاطر به محیط مدرسه یاری رساند. لذا این مقاله به روش مطالعات توصیفی تحلیلی عزم تنویر و تبیین این مهم رادارد.

تاثیرطراحی فضاهای آموزشی بر فرآیند یادگیری دانش آموزان Keywords:

طراحی معماری. فضاهای آموزشی. فرآیند یادگیری. توسعه کیفی. جهانی شدن

تاثیرطراحی فضاهای آموزشی بر فرآیند یادگیری دانش آموزان authors

مقاله فارسی "تاثیرطراحی فضاهای آموزشی بر فرآیند یادگیری دانش آموزان" توسط افسانه سروی؛ علیرضا باوندیان نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های نوین در معماری با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی معماری. فضاهای آموزشی. فرآیند یادگیری. توسعه کیفی. جهانی شدن هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 473 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه توجه به آموزش و پرورش و اعتلای آن از الزامات استراتژیک هرکشوری محسوب می شود. وجود تابناکی و طربناکی از جمله شاخص های توسعه کیفی در نظام آموزشی محسوب می شود. به یقین خلاقیت از بایسته های جهش در ساختار آموزش و پرورش محسوب می شود و این مهم می باید در کلان و خرد ابعاد آن پیوسته احساس ... .