سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نوسازی مدارس و تاثیر آن بر یادگیری

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,842
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONARCIT01_024

Index date: 23 June 2018

نوسازی مدارس و تاثیر آن بر یادگیری abstract

مدارس و آموزش و پرورش وظیفه تعلیم و تربیت نسل جوان را بر عهده داشته و موظف هستند که با ایجاد شرایط مطلوب به نتایج قابل قبولی در این راستا دست یابند. از جمله این شرایط ایجاد محیط آموزشی مناسب است چرا که محی از جمله عوامل موثر بر واکنشها و فعالیتهای انسان بوده و به عنوان عنصری تاثیرگذار بر میزان بازدهی افراد در یک محیط آموزشی شناخته میشود. بنابراین با توجه به عدم وجود کیفیت مناسب در اکثر مدارس موجود در ایران، مقاله حاضر به بررسی میزان تاثیر نوسازی مدارس بر یادگیری دانش آموزان با استفاده از روش کتابخانه ای پرداخته و در نتیجه مطالعات خود بیان میدارد که بکارگیری روشهای مناسبی مانند بازسازی و نوسازی مدارس موجود در کشور، بازده کار دانشآموزان و معلمان را افزایش میدهد چرا که علاوه بر آموزش مستقیم، آموزش غیر مستقیم که از محیط دریافت می شود، تاثیری قابل توجه در بازده و یادگیری دانش آموزان دارد.

نوسازی مدارس و تاثیر آن بر یادگیری Keywords:

نوسازی مدارس و تاثیر آن بر یادگیری authors

یادگار شمس الدینی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، گروه معماری، بندرعباس،ایران

مهدی سیدالماسی

استادیار،گروه معماری، دانشگاه آزاد ،بندرعباس، ایران

زینب یوسفی زاده کمال الدین

مربی پایه ۶،گروه معماری، دانشگاه آزاد ،سیرجان، ایران

مقاله فارسی "نوسازی مدارس و تاثیر آن بر یادگیری" توسط یادگار شمس الدینی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس، گروه معماری، بندرعباس،ایران؛ مهدی سیدالماسی، استادیار،گروه معماری، دانشگاه آزاد ،بندرعباس، ایران؛ زینب یوسفی زاده کمال الدین، مربی پایه ۶،گروه معماری، دانشگاه آزاد ،سیرجان، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های نوین در معماری با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت، محی آموزشی، نوسازی مدارس هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1842 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدارس و آموزش و پرورش وظیفه تعلیم و تربیت نسل جوان را بر عهده داشته و موظف هستند که با ایجاد شرایط مطلوب به نتایج قابل قبولی در این راستا دست یابند. از جمله این شرایط ایجاد محیط آموزشی مناسب است چرا که محی از جمله عوامل موثر بر واکنشها و فعالیتهای انسان بوده و به عنوان عنصری تاثیرگذار بر ... .