سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اصول معماری باغات شهر رشت در اواسط دوران قاجار

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 447
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONARCIT01_026

Index date: 23 June 2018

بررسی اصول معماری باغات شهر رشت در اواسط دوران قاجار abstract

شهر رشت تحت تاثیر روند مدرنیزاسیون، مانند دیگر شهرهای کشور، تغییرات شگرفی را در طی توسعهی درونی خود تجربه کرده است. این توسعه سبب گسترش لبه های شهر به سمت باغات کهن گردیده، که همین مسیله منجر به حذف بسیاری از لکه های تاریخی شهر شده است. همچنین امروزه این باغها در اثر رشد فزاینده ی قیمت اراضی و فاقد کاربری ماندن در معرض خطر نابودی قرار گرفته اند. لذا برای استفادهی بهینه و مطلوب از این باغات در ساخت جدید شهر، روشی برپایه ی مطالعات کتابخانهای و تاریخی اتخاذ شده، که تحقیق حاضر را به سوی گذری در گذشته تاریخی رشت سوق داده، و بررسی اسناد قدیمی با رویکرد تفسیری- تاریخی بدین منظور صورت پذیرفته است.

بررسی اصول معماری باغات شهر رشت در اواسط دوران قاجار Keywords:

باغات شهر رشت , اصول معماری باغات شهری , باغات شهری دوره ی قاجار

بررسی اصول معماری باغات شهر رشت در اواسط دوران قاجار authors

شهره محجوب متقی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، موسسه آموزش عالی احرار رشت

هورناز وهابی

پژوهشگر دوره دکتری و مدرس موسسه آموزش عالی احرار

مقاله فارسی "بررسی اصول معماری باغات شهر رشت در اواسط دوران قاجار" توسط شهره محجوب متقی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، موسسه آموزش عالی احرار رشت؛ هورناز وهابی، پژوهشگر دوره دکتری و مدرس موسسه آموزش عالی احرار نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهش های نوین در معماری با رویکرد تعامل انسان و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باغات شهر رشت، اصول معماری باغات شهری، باغات شهری دوره ی قاجار هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 447 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر رشت تحت تاثیر روند مدرنیزاسیون، مانند دیگر شهرهای کشور، تغییرات شگرفی را در طی توسعهی درونی خود تجربه کرده است. این توسعه سبب گسترش لبه های شهر به سمت باغات کهن گردیده، که همین مسیله منجر به حذف بسیاری از لکه های تاریخی شهر شده است. همچنین امروزه این باغها در اثر رشد فزاینده ی قیمت اراضی و فاقد ... .