سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,452

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PEEL03_047

Index date: 7 August 2009

بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن abstract

پیل های سوختی الکترولیت پلیمریPolymer Electrolyte Membrane Fuel Cell, PEMFC) گزینه ی نوید بخش به عنوان یک منبع قدرت با الودگی صفر برای کاربرد های حمل و نقل و تولید الکتریسته و حرارت همزمان در کاربرد های ساکن به جهت بازدهی بالا عملیات دما پایین دانسیته قدرت بالا راه اندازی سریع و استحکام سیستم هستند این سیستم عمدتا از یک استک شامل ساختمان الکترود -غشا(MEA) و صفحات دو قطبی تشکیل شده است صفحات جریان یکی از اجزای اساسی پیل های سوختی غشا الکترولیت پلیمری می باشند که سوخت و اکسید کننده را برای سایت های واکنش تامین می کنند محصولات واکنش را خارج می کنند جریان تولیدی را جمع می کنند و محمل مکانیکی برای سل ها در مجموعه ی پیل سوختی می باشند صفحات دو قطبی یا جمع کننده ها ی جریان بیش از %60 وزن و%30 قیمت کل یک مجموعه ی پیل سوختی را تشکیل می دهند.بنابر این وزن حجم و قیمت مجموعه ی پیل سوختی با طراحی مناسب زمینه ی جریان و استفاده از مواد سبک به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد ترکیب های مختلف مواد الگو های زمینه ی جریان و تکنیک های ساخت برای این صفحات برای رسیدن به اهداف فوق الذکر برای کمک به دستیابی به عملکرد بالا و مزایای اقتصادی توسعه داده شده است در این تحقیق مرور جامعی بر انواع جانمائی زمینه ی جریان مواد مختلف و تکنیک های ساخت که توسط شرکت های مختلف و گروه های تحقیقاتی توسعه یافته است انجام می شود.

بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن Keywords:

پیل های سوختی غشا الکترولیک پلیمری -جمع کننده های جریان-زمینه ی جریان-صفحات دو قطبی-

بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن authors

فاطمه هاشمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران

سوسن روشن ضمیر

دکتری مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ _ , 'Bipolar plates for PEM fuel cells:A ...
coolen.s spigel , "Designing and Building fuel cells" , McGraw-Hill ...
Mehta, Viral and J .S.Copper, " Review and Analysis of ...
P. H _ Mahashwari , R.B.Mathure, T.L. Dhami , "Fabrication ...
' , _ _ _ م _ _ _ 2008 ...
S.T.Myung, M.Kumagai, R.Asaishi, Y. K.Su n _ H .Yashiro, " ...
K.Feng, Y.Shen, J.Mai, D.Liu, Xun Cai, "An investigation into nickel ...
S.A.Abo El-Enin, O. E .Abdel-Salam _ H.El-Abd, A. M.Amin, "New ...
S.H.Liao, C.H.Hung, C.C.Ma, C.Y.Yen, Y.F.Lin, C.C.Weng , "preparation and properties ...
plate", J. Power Sources Vol.1 62, pp.207-214 (2006) ...
_ _ _ _ fuel cell with _ _ Vol. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن" توسط فاطمه هاشمی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سوسن روشن ضمیر، دکتری مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش پیل سوختی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیل های سوختی غشا الکترولیک پلیمری -جمع کننده های جریان-زمینه ی جریان-صفحات دو قطبی- هستند. این مقاله در تاریخ 16 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1452 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیل های سوختی الکترولیت پلیمریPolymer Electrolyte Membrane Fuel Cell, PEMFC) گزینه ی نوید بخش به عنوان یک منبع قدرت با الودگی صفر برای کاربرد های حمل و نقل و تولید الکتریسته و حرارت همزمان در کاربرد های ساکن به جهت بازدهی بالا عملیات دما پایین دانسیته قدرت بالا راه اندازی سریع و استحکام سیستم هستند این سیستم عمدتا از یک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر انواع زمینه ها ی جریان بر عملکرد پیل های سوختی غشا تبادل پروتن با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.