سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 451

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCACE01_091

Index date: 7 July 2018

بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام) abstract

سخن را از شهر و اقلیم آغاز می کنیم، تا بدان جایی که این دو عنصر انسان ساخت و طبیعی ارتباط تنگاتنگی را نسبت به هم حفظ کرده و هویت متفاوتی را رقم می زند. هویت شهری و پیوندهای آن با ریشه های چندین ساله خود، عواملی که سبب پیدایش شهر می شوند و عواملی که به تحکیم هویت شهر کمک می کنند و همچنین بررسی مسایلی که جایگاه خود را در طول دوره های متمادی از دست داده و سعی بر برچیدن هویتی جدید و القایی بر شهر می شود. هدف تاکید بر طراحی محیط های متناسب با فرهنگ جامعه است. فضاهایی که بتوانند بازتابی از نظام ذهنی افراد بوده و رفتار مطلوب را به مردم متذکر شوند. چرا که آنچه که مردم یک جامعه را با همه ی تفاوت های قومی و نژادی و گویشی و دینی و مذهبی و اقلیمی گرد هم می نشاند و از آنان ملتی واحد می سازد همین فرهنگ و تاریخ و زبان و مفاخر ادبی و تاریخی مشترک است. در سراسر جهان حفاظت از این گونه هویت که بر ارزش تاریخی جامعه می افزاید از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که میراث مشترک متعلق به تمام افراد آن جامعه بوده و حفاظت از آن نیز مستلزم برچیدن استراتژی های اساسی که مورد توجه مسیولین می بایست قرار بگیرد. در این روش که از نوع توصیفی تحلیلی است، داده ها و مولفه ها براساس بازدیدهای میدانی و مطالعات کتابخانه ای اسنادی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بررسی ها نشانگر عدم استفاده از فرصت های مناسب در بافت به دلیل فقدان برنامه ریزی و ضعف مدیریتی است ، یافته های تحقیق حاکی از آن است که با در نظر گرفتن نقاط قوت و با بهره جستن از فرصت های موجود در منطقه می توان استراتژی هایی مبنی بر احیا هویت فرهنگی جامعه و پیشبرد فرآیند توسعه شهری در این راستا صورت گیرد. نوسازی بافت فرسوده و تاریخی و انتخاب عناصر مدرن شهری جهت احیا شهر از آیتم های مورد بحث در این تحقیق است.

بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام) Keywords:

بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام) authors

پریماه جلال احمدی

کارشناسی معماری

محمدرضا جلال احمدی

کارشناسی ارشد عمران،

مقاله فارسی "بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام)" توسط پریماه جلال احمدی، کارشناسی معماری؛ محمدرضا جلال احمدی، کارشناسی ارشد عمران، نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و عمران شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هویت فرهنگی، اقلیم، احیا هویت، عناصر مدرن، تربت جام هستند. این مقاله در تاریخ 16 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 451 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سخن را از شهر و اقلیم آغاز می کنیم، تا بدان جایی که این دو عنصر انسان ساخت و طبیعی ارتباط تنگاتنگی را نسبت به هم حفظ کرده و هویت متفاوتی را رقم می زند. هویت شهری و پیوندهای آن با ریشه های چندین ساله خود، عواملی که سبب پیدایش شهر می شوند و عواملی که به تحکیم هویت شهر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ارجحیت هویت فرهنگی بر اقلیم در معماری براساس الگوهای خارجی و داخلی با رویکردی کاربردی (نمونه موردی تربت جام) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.